Prisma koondas ootamatult 35 töötajat

Jussi Nummelin
Jussi Nummelin

Kaubandusturu üldisest tööjõupuudusest hoolimata on Prisma ootamatult koondanud 35 töötajat.

Teeninduses vohavast tööjõupuudusest on juttu teinud pea kõik kaubandusketid ja töökuulutused koguvad juba aastaid tolmu, sellest hoolimata otsustas Prisma hiljuti koondada Tartus 15 töötajat ning Narvas ja Tallinnas 10 töötajat, kirjutab Ärileht.

Ärilehele teadaolevalt on paljud töötajad koondamise viisis pettunud, sest ettevõte olevat kasutanud tervislikel põhjendusel koondamist ja loobunud just pika staažiga töötajatest. Prismal oli esialgu plaanis pealinnas koondada 50 töötajat, kuid ettevõtte tegevdirektori Jussi Nummelini sõnul ei vasta see tõele. „Homme algavad Tallinnas uute inimeste töölevõtmise intervjuud ja praegu töökohtade vähendamist plaanis ei ole,“ ütles tegevjuht.

Küsimusele, kas ettevõte on Lätist ja Leedust töötajaid palganud seetõttu, et sealne tööjõud on odavam, vastas Nummelin, et on normaalne palgata meeskonda rahvusvahelise kogemusega professionaale. „Leedust tuli kaks juhtivtöötajat siia just tänu suurtele kogemustele ja erialastele oskustele ning ma olen uhke selle üle, et Prismas on inimesi eri riikidest.“

Loe pikemalt Ärilehest.

Loe ka pikemat intervjuud Jussi Nummeliniga, mis ta andis Kaubandus.ee'le

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara