Autor: Äripäeva reklaamitoimetus • 3. oktoober 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lihtsam viis e-poe loomiseks

Müü oma tooteid kasutades Eesti suurimat pilve-põhist platvormi! Meie võimas e-poe lahendus annab sulle kõik vajalikud tööriistad ehitamaks endale sobiv e-pood.

ShopRoller on Eesti juhtiv e-kaubanduse abimees, pakkudes rendipõhist ja lihtsalt hallatavat e-poe lahendust. Meie kasutajasõbralikul tarkvaral on olemas kõik võimalused ehitamaks endale ilus ja kaasaegne e-pood – sobib nii algajale, kui ka kogenud e-kaupmehele.

Kes meist ei tahaks olla ise enda peremees ja samal ajal tulu teenida?

Lihtne käivitada, mugav hallata

ShopRolleri e-poed ei vaja veebimajutuse teenuseid ning tänu eesti keelsele kasutajaliidesele on e-poodi sama lihtne üles seada kui Facebooki kontot.

Meie pilve-põhine e-poe lahendus võimaldab Sul mugavalt müüa nii Euroopas kui ka mujal.

Halda oma poodi soovitud keeles. Oleme Shoprolleri tõlkinud üheksasse keelde, et saaksite pakkuda oma klientidele paremat ostukogemust. Kui sellest jääb väheseks siis võid ise tõlkida oma e-poe ükskõik millisesse sinu poolt soovitud keelde.

Seadistamine on nii kiire ja lihtne, et saad e-poe käima juba päeva lõpuks! Alustamisel kasuta meie abistavat e-poe käivitamisejuhendit või meie sõbralikku kliendituge. Shoprolleril on olemas veel ka abikeskkond, kus leiad juhendeid erinevatele küsimustele ja seadistamise võimalustele.

Kujunda e-pood vastavalt oma soovidele

ShopRolleriga on e-poe kujundamine imelihtne!

Vali sobiv kujundus - kas tasuta või tasuliste seast - ja muuda oma e-pood just selliseks nagu soovid. Selleks on Shoprollerisse ehitatud kujunduste muutmise tööriist ehk konfiguraator.

Kogenumad disainerid ja spetsialistid saavad muudatusi teha ka läbi CSS koodi. Kui aga leiad, et see kõik käib üle jõu või ei soovi ise midagi teha siis võta julgelt ühendust meie klienditoega. Nemad leiavad kindlasti sulle sobiva lahenduse.

ShopRolleri kujundused on täielikult kohanduvad ja optimeeritud erinevatele seadmetele. Soovi korral pakume ka spetsiaalselt mobiilile välja töötatud kujundust.

Alusta nüüd, vali hiljem

Shoproller pakub kuupõhist renditeenust ilma pikaajaliste kohustusteta. Alustada võite meie kõige väiksemast paketist ning e-äri kasvades saate paketti mugavalt ümber vahetada. Meie e-poe teenus kasvab koos sinu nõudmistega.

Kuna oleme veendunud oma teenuse kvaliteedis, pakume Sulle esimesed 30 päeva teenust tasuta! Alusta oma e-poe loomisega juba täna. See on sulle tasuta.

NB! Pakume soodustusi pikema-ajalistele ettemaksetele.

Õpilased, kujundage ise oma tulevik!

Sinu vinge tuleviku võti võib olla e-kaubandus. Vali sobiv keel ja müü vähemalt 50 toodet, kas kohalikul kui ka välis turul. Kujunda oma pood ise, meie tasuta e-poe kujundustele. Sul on eelis kasutada alati kõige uuemat versiooni e-poe platvormist. Alusta juba täna! Vaid 10€/kuus +KM. Üliõpilaseks olemist kinnita oma ISIC kaardi numbriga.

Miks on pilve-põhine lahendus parem?

Pilve-põhised lahendused on soodsamad ja ettevõtte muutustega kohandamine on lihtsam.

Minimaalne äririsk. Kuna tegu on renditeenusega, ei pea sa poodi välja ostma ega selle alla raha kinni panema.Madal stardikulu. Tegu on valmis platvormiga, saad e-poe avada koheselt ilma sentigi kulutamata.Serverikulud hinna sees. Sa ei pea rentima e-poe jaoks eraldi serveripinda ega kulutama selle administreerimiseks aega ja raha. Meie teeme selle töö ära Sinu eest!Tasuta uuendused. Platvorm areneb ja täieneb iga päev. Paljud uued funktsioonid ja rakendused on klientidele tasuta.Alati kasutusel uusim ja kiireim versioon. Seega on sul alati kasutusel parim versioon ilma selle peale mõtlemata.

Muuda oma e-pood paremaks erinevate võimalustega

Oleme sisse ehitanud palju võimalusi ja rakendused mis aitavad sinul oma e-poodi muretult hallata.

Shoprolleri lisavõimalused:

Soovid tegeleda parfümeeria turul? Selle jaoks on Shoprolleril loodud liidetus ElNinoParfumiga, kes on ida-Euroopa suurimad parfüümide ja kosmeetika hulgimüüjad.

Kui oled juba pikaajalise kogemusega kaupmees, kes juba omab toimivat majandustarkvara  või soovid alles teha endale sobivat valikut siis toome siinkohal välja majandustarkvarad millega Shoproller on liidestatud: ERPLY, Directo, Buum, Smart Accounts, Eeva Business Software, Ladu20.

Kasuta turundamiseks ja müügi kasvatamiseks erinevaid sotsiaalmeedia kanaleid. Seo oma e-pood Facebooki, Twitteri, Pinteresti või Google+iga.

Võimalda klientidel suhelda Sinuga otse e-poest ja jagada tagasisidet otse tootelehelt. Selleks on sul võimalik kasutada vestlus rakendusi: Zendesk Chat, Olark LiveChat, Jivosite, LiveChat, SnapEngage, ja Disqus.

Sinu toodete müügi tõstmiseks oleme liidestuse teinud ka Eesti suurim oksjoni keskkonnaga milleks on Osta.ee.

Ära jäta oma raha juhuse hooleks!

Meie integreeritud makselahendused aitavad klientidel e-poes mugavalt tehinguid teostada. Paku oma klientidele erinevaid maksevalikuid, nagu Maksekeskus, Klarna, Estcard, Credit Card, PaySera, PayTrail, Krediidipank, LHV, Nordea Bank, Swedbank, SEB, ja Danske Bank.

Suuremate ostude puhul anna oma klientidele võimalus tasuda ka osade kaupa. Selleks puhuks oleme liidestused teinud Liisi järelmaksuga kui ka Inbankiga!

Paku oma klientidele mugavat kaupade kättesaamise valiku! Shoprollerisse on sisse ehitatud erinevad tarneviisid: Omniva ja Itella pakiautomaadid, Omniva postkontorid, DPD Pakipoed, Matkahuolto, Erinevad Kullerid jpm.

Lisaks saad oma e-poes toimuvat jälgida ja analüüsida Google Analyticsi abiga.

Pakume palju enamat kui lihtsalt e-poe platvormi

Oleme Sulle abiks nii alustamisel kui ka edasistel etappidel!

Vähenda töökoormust ja kasuta abistamiseks meie tasulisi teenuseid. Shoproller pakub erinevaid teenuseid sinu e-äri jaoks, mis aitavad e-äri kasvatada:

E-poe seadistamineKujunduste täiendused ja muudatusedKujundused rätseptöönaMuud disainiga seotud töödDuplikaat e-poe loomine erinevate turgude tarbeks.SEO, AdWords, Facebook ja Instagram reklaam

Shoprolleri kasutajatele on meie tehniline tugi tasuta. Tehniline tugi töötab esmaspäevast reedeni 09:00-17:00; võta julgelt ühendust e-maili teel meie abivalmis klienditeenindusega.

Küsimuste tekkimisel leiad vastused ka meie abikeskkonnast: http://support.shoproller.ee/.

Toetame kogu sinu e-kaubanduse teekonda!

Oma e-kaupmehe teekonda saad alustada juba täna. ALUSTA KOHE!

ShopRoller

Koduleht: www.shoproller.ee

E-post: [email protected]

Telefon: +372 687 1400

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757