3. oktoober 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vihje: Tallinna Kaubamaja kavatseb Amservi osta

Amserv Grupi juhatuse esimees ja üks omanikke Raivo Kütt
Foto: Raul Mee
Äripäeva allika sõnul on börsifirma Tallinna Kaubamaja tõsiselt huvitatud automüüja Amservi äride ostmisest, kumbki võimalikest osapooltest seda infot ei kinnita.

Anonüümsust palunud allikas märkis, et kui esialgu oli plaanitud käed lüüa juba oktoobris, siis praegu on tehinguaega edasi lükatud.

Tallinna Kaubamaja juhatuse esimees Raul Puusepp ütles küsimusele Amservi ostmise kohta, et kõiki spekulatsioone ja kuulujutte ei saa nad kommenteerida.

Amserv Grupi juhatuse esimehe ja ühe omaniku Raivo Küti sõnul praegu küll ei ole Tallinna Kaubamaja Amserv Grupi ärisid ostmas.

Kas sel teemal läbirääkimisi peetakse? „Läbirääkimisi on paljude inimestega igasugustes asjades, aga praegu küll ei ole midagi,“ sõnas Kütt.

Loe pikemalt Äripäevast. 

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757