Autor: Kaubandus.ee • 6. oktoober 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna lennujaamas avati spordiklubi

Spordiklubi Tallinna lennujaamas
Foto: Ardo Kaljuvee
MyFitness avas sel nädalal Tallinna lennujaamas Euroopa esimese reisijate alas asuva spordiklubi.

My Fitness AS juhatuse esimehe Erkki Torni sõnul on kohe lennule viivate väravate juures asuv tasuta spordiklubi tõepoolest Euroopas ainulaadne ja teadaolevalt esimene omataoline. “Selline pop-up klubi on kindlasti heaks vahelduseks inimestele, kes ootavad lennujaamas oma lendu ja saavad seal natukenegi liigutada – kasvõi 10 minutit kõndimist jooksulindil või mõni seeria trenažööril,” märkis Torn, kelle kinnitusel panustatakse lennujaamades üha rohkem meelelahutusele ja tõenäoliselt avatakse tulevikus selliseid fitness-klubisid ka Euroopa suurlinnade lennujaamades.

“Kui juba täna saavad kõik huvilised Tallinnas lendu oodates võimelda ja kasutada erinevaid moodsaid jõusaaliseadmeid, siis edaspidi on klubis aeg-ajalt ka treener, kes juhendab masinaid kasutama, näitab häid harjutusi, mida teha pikal lennureisil ning jagab teisi trenni- ja toitumisnõuandeid,” lisas Torn.

Lennujaama väravas nr 6 asuval MyFitnessi treeningute alale on paigaldatud jooksulint, ellips-trenažöör, sõudeergomeeter, jalgratas ja trepp-trenažöör, mis on kõik varustatud ekraani ja internetiühendusega. Alal on ka neli treeningseadet, millega saab teha harjutusi jalgadele, õlgadele, rinnale ja seljale. Lisaks on lennujaamas funktsionaalse treeningu ala, kus saab end joogamati peal venitada või teha harjutusi funktsionaalsel treeningpõrandal. 2

008. aastal tegevust alustanud MyFitnessil on täna 18 klubi Eesti ja 8 klubi Lätis, millel on kokku üle 40 000 liikme ning mida külastatakse aastas üle 2,5 miljoni korra. 2018. aastal plaanib MyFitness avada ka esimesed spordiklubid Leedus. MyFitnessi meeskonnas töötab ligi 500 inimest.

Foto: Ardo Kaljuvee
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757