Avati Eesti esimene e-turg

Balti Jaama turg
Balti Jaama turg

Balti Jaama Turg avas Eesti esimese e-turu ning kvaliteetset turukaupa on nüüd võimalik mugavalt osta ka Astri.ee e-keskuse kaudu. Enne kella 17.00 tehtud tellimused toimetab kuller Tallinnas kohale juba mõne tunni jooksul. Hetkel on e-turu kaubavalik veel piiratud, aga lähiajal on lisandumas hulk uusi kauplejaid ning kaubavalik täieneb jooksvalt.

Balti Jaama Turu turundus- ja kommunikatsioonijuhi Liisel Vellendi sõnul on nende prioriteediks kliendi mugavus ning värske ja kvaliteetse turukauba pakkumine. „E-turu puhul me kvaliteedis loomulikult allahindlust ei tee ja jätkuvalt pakume kliendile puhast ning maitsvat turukaupa, täpselt nii nagu turulgi ja samade hindadega nagu turul. E-turu avamisega oleme astunud sammu edasi ja oma ostud saab nüüd teha mugavalt kodust lahkumata,“ rääkis Vellend.

Praegusel hetkel on e-turu kaudu võimalik osta näiteks Muhu Pagarite, Peetri Lõheäri, Oma Põrsa, Vahvlihaldjate, Juustukuningate, Eesti Andi ja mitmete teiste armastatud kauplejate tooteid. Lisaks toidukaupadele on peagi võimalik turult tellida ka ilu- ja tervisekaupa, esmatarbekaupu, aga ka näiteks lilli ja lemmikloomatarbeid.

Balti Jaama Turgu haldab Astri Kinnisvara OÜ, mis kuulub Eesti kapitalil põhinevate ettevõtete gruppi, mis on tegutsenud alates 1991. aastast. Astri Grupp tegeleb füüsiliste ja digitaalsete kaubanduskeskkondade loomisega.

Astri Gruppi kuuluvad Tartu Lõunakeskus, Pärnu Keskus, Narvas Astri Keskus, Fama Keskus ja Tempo Mööblimaja, Tallinnas Balti Jaama Turg ja DEPOO ning veebis Astri.ee.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara