Autor: Kaubandus.ee • 13. november 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

132 e-poodi tähistavad täna E-smaspäeva!

Täna toimub kuues E-smaspäev, kus veebipoed teevad klientidele ahvatlevaid hinnapakkumisi ja kostitavad tasuta tarnega. E-smaspäeva eesmärk on pakkuda tarbijatele 24 tunni jooksul veebipoodides häid soodustusi ning seeläbi suurendada Eesti e-poodide tuntust ja usaldusväärsust.

Kõik pakkumised on kuvatud 13. novembri südaööst 14. novembri südaööni.  Pakkumisi on võimalik sorteerida kategooriate ja soodustuste  kaupa.

E-smaspäev on ostjate poolt hästi vastu võetud, ainuüksi kampaaniaeelsel nädalal kasvas külastuste arv ligi 500% mullusega võrreldes. E-kaubanduse Liidu juht Signe Kõiv peab kampaaniat oluliseks valdkonna populaarsuse kasvatamisel: “Tihti jääb e-ost tegemata põhjusel, et toodet ei saa näha või proovida. Kui kaupleja pakub tasuta transporti või tavapärasest soodsamat hinda, on esmakordsel e-kaubanduse kasutajal lihtsam ostuotsust langetada. Külastajate hinnangul on tegemist hea algatusega, mis aitab avastada uusi kodumaiseid e-poode ning säästa nii hindadelt kui postikulult.” Kõiv lisas, et usinamad e-ostlejad varuvad E-smaspäeval juba jõulukinke.

2016. aasta 14. novembril oli E-smaspäeval osalevate e-poodide hinnanguline päeva läbimüük üle 1,5 mln euro. Maksimaalne e-poe läbimüük oli E-smaspäeval üle 110 000 euro, müügikäibe mediaan oli 5 000 eurot. Kampaaniapäev kasvatas oluliselt e-poodide külastatavust (mediaan +86% võrreldes nädal varasema esmaspäevaga), maksimaalne külastatavuse kasv oli +3 375%. Läbi mobiilsete seadmete tuli keskmiselt 17% e-poodide kogukäibest.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757