Asko ja Sotka investeerib tänavu üle 100 tuhande euro kaupluste kaasajastamisesse

Asko ja Sotka Pärnu kauplus
Asko ja Sotka Pärnu kauplus

Asko ja Sotka avasid laupäeval Pärnus, Papiniidu mööbliostu keskuste piirkonnas laienenud kaubavalikuga renoveeritud kaupluse, lisaks uuendab ettevõte ka sel aastal Peterburi tee ja Rocca al Mare kauplusi Tallinnas ning kolis uuele kaubanduspinnale Tartus. Kokku on kaasajastamisele kuluva investeeringu suurus üle 100 tuhande euro.

Asko ja Sotka Pärnu üksusejuhi Janne Peddai sõnul on neil nüüd võimalus pakkuda veelgi laiemat tootesortimenti ja kliendikesksemat teenuste valikut. “Papiniidu on üks peamisi piirkondi, kuhu tullakse otsima just sisustuskaupu ning meil on jätkuvalt rõõm oma kliente siin tervitada.”

Uuenenud ja kaasajastatud ruumides soovib Asko ja Sotka pakkuda kõigile Pärnumaa elanikele meelepärast kaubavalikut. “Tänu ulatuslikele uuendustöödele leiab Pärnu kauplusest suurema valiku nii kohalikku kui ka Asko enda diivanitehaste tooteid ning laienenud on muude sisustuskaupade väljapanek,” sõnas Asko ja Sotka Eesti tegevjuht Kari Forssten. Peagi avatakse ka renoveeritud Tallinna kauplused. Tartus koliti uuele kaubanduspinnale septembris.

Järgmisel aastal täitub Asko ketil 100 aastat ning just juubeliaasta auks on Pärnu kauplusesse loodud eraldi osakond Asko diivanitehase toodetele. Ka teistesse kaupustesse luuakse just seetõttu sarnased osakonnad. Asko diivanitehas on üks Põhja-Euroopa vanimaid ja kaasaegsemaid tehaseid ning järgib oma mööblitootmises ettevõtte traditsioone. “Kaks aastat tagasi tõime turule madratsikollektsiooni Asko Bonnell, mis on klientide poolt väga hästi vastu võetud. Nüüd laiendame oma diivanitehase toodete valikut ja oleme veendunud, et kvaliteetsetele, peamiselt käsitsi valmistatud toodete järgi on suur nõudlus ka Eestis,” rääkis Forssten.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara