Valmis mootorsõidukite müügi konkurentsiraport

Äripäeva konkurentsiraport
Äripäeva konkurentsiraport

Mootorsõidukite konkurentsiraport annab täieliku ülevaate valdkonna ettevõtete konkurentsivõimest. Analüüsitud on ettevõtete viimase viie aasta majandusnäitajaid, mille põhjal on välja toodud valdkonna arengutrendid ja ettevõtete pingeread.

Raporti valimisse on kaasatud 365 ettevõtet, kelle käive vahemikus 2013.- 2016. aastal vähemalt ühel aastal küündis 100 000 euroni.

Raporti vormi osas oleme suurt tähelepanu pööranud info esitamise selgusele, et säästa Teid andmetöötleja rollist. Raporti paketis on lisaks põhidokumendile kaasa algandmete fail ja graafiline infomaterjal, mida saate ja võite lihtsal moel kasutada oma presentatsioonides.

Lisaks valdkonna ettevõtete analüüsile on konkurentsiraporti üheks osaks Eesti majanduskeskkonna värske ülevaade, mis aitab suhestada enda tegevusala trende majanduskeskkonna üldiste suundumustega.

Raportist saab teada näiteks, et automüügiettevõtted on tuleviku müügimahtusid prognoosides pigem positiivsed. 2/3 ettevõtetest usub, et müük kasvab ja kokku 39% ettevõtetest usub, et müük kasvab enam kui 10%.

Kaks peamist tulevikku mõjutavat murekohta on terav konkurents koduturul ja maksumuudatused. Uuest aastast nn firmaautode maksustamine hakkab soosima väiksema võimsusega autosid ja selle teguri mõju on automüüjatel täna raske täpselt prognoosida.

Vaatamata optimismile käibe ennustuses, jäid vastajad pigem ettevaatlikuks tööjõudu puudutavate küsimuste osas, prognoosides ligi 80% vastustest töötajaskonna samaks jäämist või kahanemist ja 56% osas palkade püsimist või isegi langust.

Telli endale raport SIIT.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara