Lastekaupade müüja kasvatas kasumit 14 korda

Beebicenter
Beebicenter kauplus

Lastekaupu ja naisteriideid müüv Fliis Trade kasvatas mullu müügitulu viiendiku võrra ning teenis 2015. aastaga võrreldes üle 10 korda suurema kasumi.

Äripäeva infopanka jõudnud ettevõtte majandusaasta aruandest selgub, et jaemüügiga tegeleva Fliis Trade OÜ müügitulu kasvas mullu 19 protsenti, 4,53 miljoni euroni. Ärikasum kasvas 14 korda, 180 718 euroni (võrreldes eelneva aastaga).

Täpsemalt tegeleb firma lastekaupade ja naisteriiete jae- ja hulgimüügiga. Eestis on firmal kaks lastetoodete kauplust Tallinnas ja üks Tartus. Naisteriiete poode on Tallinnas kaks ja üks Tartus. Fliis Trade omab ka 80 protsendilist osalust Leedu firmas Fliis Trade UAB.

„2016. majandusaasta tulemus oli Fliis Trade OÜ jaoks positiivne,“ kirjutas firma tegevusaruandes. „2017. aastal on plaanis jätkata samal tegevusalal olemasolevate müügipunktidega ja suurendada hulgimüüki kogu Baltikumis ja Soomes.“

Mullu töötas firmas keskmiselt 27 inimest, see näitaja langes 5 võrra. Käive töötaja kohta suurenes 10 protsenti, 167 833 euroni. Keskmine brutotasu langes 2 protsenti, 1034 euroni kuus.

Ettevõtte omanikud on Kersti Piirmets (70 protsenti) ja Johan Stefan Eriksson (30 protsenti). Eelmisel ja üle-eelmisel aastal firmast dividende ei võetud.

Põhjalikumalt saab tutvuda firma majandustulemustega Äripäevainfopangas. 

Osale arutelus

  • Mait Kraun
    Äripäev

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara