Autor: Kaubandus.ee • 30. november 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Selver lükkab Hiiumaal käima rändkaupluse

Foto: Руководитель электронного сервиса Selver Гуннар Оболенски
Esimesest detsembrist alustab Hiiumaal tööd uus Selveri rändpood, kauplusbuss, mis viib Selveri kaubad kohale kõigile hiidlastele olenemata sellest, kus Hiiumaa punktis nad elavad.

„Uue rändpoe käivitamine on Selveri põhiväärtustest lähtuv projekt,“ sõnas Selveri juht Kristi Lomp. „Selveri eesmärgiks on teenindada võimalikult palju kliente ja leida selleks erinevaid võimalusi ning Hiiumaa rändpood on üheks väga heaks selliseks näiteks,“ lisas Lomp. „Kui Harjumaal on inimestel võimalik kaupa koju tellida Selveri e-poe vahendusel, kus kuller toob kogu kauba ukse ette, siis Hiiumaal sõidab Selver sulle ise hoovi,“ rääkis Lomp.

Rändpoe avamine on sündinud koostöös Hiiumaa vallavalitsusega. Ühisprojekti eesmärgiks on varustada ka kõige kaugemates Hiiumaa otstes elavaid elanikke vajaliku toidukaubaga. Seega tegemist on kogukonna bussiga, mis võimaldab külastada Selveri kauplust ka inimestel, kellel puudub transpordivõimalus linna.  

Rändpoe sortiment koosneb ligikaudu 1000 erinevast tootest, mis võrdub rikkaliku väikepoe sortimendiga, kus on kõik vajalik olemas. Rändpoe eesmärgiks on pakkuda inimestele neid tooteid, mida nad kõige enam vajavad. Samuti on klientidel ettetellimise võimalus. Kui mingi toode on bussi sortimendist puudu, siis saab seda tellida järgmiseks korraks, kui buss uuele ringile tuleb.

Buss hakkab töötama kuus päeva nädalas, esmaspäevast laupäevani. Rändpoel on kolm põhimarsruuti, mille jooksul teeb ta üle 100 erineva peatuse. Kõigil rändpoe klientidel on võimalik veebist jälgida ka bussi virtuaalset teekonda, et kui kaugel buss asub. Inimestel, kellel puudub ligipääs internetile, on võimalik helistada bussis olevale telefonile.

Foto: Руководитель электронного сервиса Selver Гуннар Оболенски

Lisaks virtuaalsele kaardile on rändpood täiustatud ka kõige uuema tehnoloogiaga ning loomulikult hakkab kehtima ka Partnerkaart ja selle hüved. 

Selveri uus rändpood on pärit Põhja-Soomest ning see on ehitatud spetsiaalselt selle teenuse osutamiseks Kiitokori nimelises bussitehases, mis on spetsialiseerinud busside erilahendustele. Seega kokkuvõtvalt on tegemist liikuva minikauplusega, kus on esindatud kõik tavapoele omased võimalused.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757