30. november 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Valmis joogi- ja toidukaupade jaemüügi konkurentsiraport

Joogi- ja toidukaupade jaemüügi konkurentsiraport annab täieliku ülevaate valdkonna ettevõtete konkurentsivõimest. Analüüsitud on ettevõtete viimase viie aasta majandusnäitajaid, mille põhjal on välja toodud valdkonna arengutrendid ja ettevõtete pingeread.

Joogi- ja toidukaupade jaemüügi ettevõtete konkurentsiraport teeb põhjaliku ülevaate valdkonna üldistest trendidest ja pakub erinevate näitajate põhjal moodustatud edetabeleid. Nii saab kiirelt analüüsida, kus kellegi tugevused-nõrkused ja kuidas enda ettevõtte positsioon teistega võrdluses paistab. Raporti valimisse on kaasatud 389 ettevõtet, kelle käive vahemikus 2013.-2016. aastal vähemalt ühel aastal küündis 100 000 euroni.

Raporti vormi osas oleme suurt tähelepanu pööranud info esitamise selgusele, et säästa Teid andmetöötleja rollist. Raporti paketis on lisaks põhidokumendile kaasa algandmete fail ja graafiline infomaterjal, mida saate ja võite lihtsal moel kasutada oma presentatsioonides.

Konkurentsiraporti sisaldab:

kommenteeritud konkurentsiraportvaldkonna ettevõtjate trendiuuringu kokkuvõteandmefail valdkonna trendiraportigaandmefail ettevõtete finantsnäitajate ja suhtarvudegaEesti majanduskeskkonna ülevaade - I poolaasta 2017Äripäeva Infopanga ühekuuline kasutuslitsents

Telli endale raport SIIT.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757