Autor: Kaubandus.ee • 11. detsember 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Inter Cars avas neljanda esinduse Eestis

Inter Cars Lasnamäe ladu
Foto: Sten Oja
Poola börsil noteeritud Inter Cars avas Lasnamäel teise müügiesinduse Tallinnas. Kesk- ja Ida-Euroopa suurima sõidukite varuosade maaletooja investeering Peterburi tee 90f asuvasse esindusse on ligi 70 000 eurot.

Ligikaudu aastaga on frantsiisi vormis avatud Eestis neli Inter Carsi esindust, neist kaks Tallinnas ning üks Pärnus ja Narvas. Peagi avatakse ka esindus Tartus. Kogu Eestit katva müügivõrgustikuga pakutakse tööd enam kui viiekümnele inimesele.

„Umbes aastaga oleme suutnud katta terve Eesti, mis oli tiheda konkurentsiga turule sisenemiseks vajalik samm,“ ütles Inter Cars Eesti OÜ juhatuse liige Vadim Škatov. „1200-ruutmeetrise laopinnaga esinduses saame nüüd 120 000 elanikuga Lasnamäe piirkonda mugavamalt teenindada.“

Lasnamäe Inter Carsi esinduse juhataja Marek Andrese sõnul kaasnevad frantsiisiga lisaks tuntud brändile ka tänapäevased ärilahendused. „Populaarsemaid tooteid tellib tarkvara ise pidevalt lattu juurde. Selline osaliselt automatiseeritud logistika lubab meil suhteliselt väikese laopinnaga väga kuluefektiivselt hakkama saada ja aitab vältida tühjade riiulite tekkimist.“

„Oman erinevate ettevõtmiste kaudu 18 aasta jagu kogemusi selles valdkonnas ning Inter Carsiga koostöö tundus ainuõige tee, kuidas edasi areneda. Minu poolt on hea ja pädev meeskond ning Inter Carsi poolt suur ja kvaliteetne sortiment koos nobeda tarnevõimega, mis on tänapäeval aina olulisem, sest ainult tellimisel tooteid pakkuvaid veebipoode on Eesti turul liiga palju,“ lisas Andres.

Škatovi sõnul on 60% varuosade turust Eestis kolme-nelja suurema tegija käes ning Inter Carsi klientideks soovitakse võita just seda ülejäänud osa, kus tegutseb umbes 3000 väiksemat töökoda. „Eesmärgiks on saada Eestis juhtivaks varuosade ja -seadmete müüjaks nii väiketöökodade kui ka põllumajandusettevõtete seas,“ lisas ta.

Euroopas tegutseb üle 450 Inter Carsi esinduse ning nende kataloogis on üle 1,5 miljoni toote. Tänu Riia ja Poola pealadudele suudetakse vajadusel suurem osa kaupa tarnida kliendini 24 tunni jooksul. Lähiriikides nagu Leedus ja Lätis on Inter Cars tegutsenud vastavalt kümme ning seitse aastat.

Inter Carsi lisaväärtus peale autovaruosade maale toomise on ka garaažiseadmete, mootorrataste, kommertsveokite, täis- ja poolhaagiste, busside varuosade ja tarvikute tarnimine. Inter Cars müüb maailmakuulsaid brände nagu Bosch, Sachs, Valeo, SKF, Lemförder, Castrol, Mobil jm.

Inter Cars Eesti OÜon Poola börsil noteeritud ettevõte Inter Cars SA tütarfirma, mille tootevalikus on üle 1,5 miljoni erinevate sõidu- ja veoautode varuosa, samuti täis- ja poolhaagiste, busside ja rasketehnika varuosa ja tarviku.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757