Super Alko suuromanik plaanib piiril konkurendi ostu

SuperAlko
SuperAlko

SuperAlko ja CityAlko suuromanik plaanib osta osaluse piirkaubanduse lipulaevas Alko1000.

Alkoholiturul sahistatakse, et SuperAlko ja CityAlko omanik Aldar Eesti OÜ plaanib Tallinna ja sadamakaupluste müügi vähenemise tõttu osta osaluse piirikaubanduse turuliidris Alko100-s, kirjutab Ärileht. Potentsiaalne tehing konkurentide vahel olevat tekitanud tüli Alko1000 omaniku ET Invest OÜ omanikeringis (Tano Toomjõe, Aili Visnapuu, Urmas Plangi ja Marko Palm – toim).

Kuulujutte kinnitas ET Invest üks omanikke Urmas Plangi, kuid jäi napisõnaliseks. Aldari Eesti suuromanik Elmo Ehrlich kinnitas plaani, kuid ütles, et midagi ei ole veel tekkinud ja ostutehingut ei ole toimunud. Keda täpsemalt ET Invest neljast osanikust välja tahetakse osta, ei soovinut Ehrlich kommenteerida, vaid lisas, et midagi muud selle taga ei ole, lihtsalt projekt, plaan.

Loe pikemalt Ärilehest.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara