2. jaanuar 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Baltikaga liitub ekspordidirektor Raivo Videvik

Baltika ekspordidirektor Raivo Videvik
Foto: Eiko Kink
Alates 2. jaanuarist liitub Baltikaga pikaajalise eksporditöö kogemusega Raivo Videvik, kelle eesmärk on panustada ekspordi suurendamisesse ning teha veel aktiivsemat müüki ekspordi kasvatamisel.

Raivo peamiseks fookuseks Baltika Grupis saab olema ekspordimüügi kasvatamine.

„Lisaks suurepärasele ekspordi- ja müügijuhtimise kogemusele hindame Raivos tema eesmärgile pühendumist ja uutesse valdkondadesse süvenemist ning kiiret õppimisvõimet," kommenteeris Baltika Grupi peadirektor Meelis Milder

Raivo on müügijuhtimisega, sh ekspordiga tegelenud üle 15 aasta, töötades Timbeco Woodhouse OÜ-s müügidirektori/ekspordijuhina, Elektrum Eesti OÜ-s müügiosakonna juhina ning ettevõtte juhatuse esimehena. Raivo on kätt proovinud ka start-upi juhina, arendades välja maailma väikseimad lugemisprillid. Sealt edasi liikus ta Eesti Gaas ASi nii äri- kui ka jaemüügiosakonda reorganiseerima ning töötas viimased 7 kuud Läti tütarettevõtte juhatuse esimehena.

 

 

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757