3. jaanuar 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Töökohavahetused 2017

Jussi Nummelin
Foto: Andras Kralla
Vaata, kes vahetasid 2017. aastal töökohta.

Pärnu Port Arturi kaubanduskeskust hakkas 2. jaanuaril 2017 juhtima Mari-Liis Lembit. Loe pikemalt. 

2. jaanuaril alustas BonBon Lingerie müügi- ja turundusdirektorina tööd Tane Amisepp. Tegemist oli uue loodud töökohaga, mis hõlmab turundus-, müügi-, ja arendusülesandeid kõikidel turgudel, kus firma on esindatud. Loe pikemalt

2017. aasta alguses hakkas Alkoholitootjate ja maaletoojate liidu tegevjuhina tööle Triin Kutberg, kes on varem töötanud Maksu- ja tolliametis. Loe pikemalt

Eesti ühe suurima jaeketi Maxima Eesti operatsioonide juhina asus tööle Marko Põder, kelle vastutusalas on kauplemis-, tootmis-, ja logistikaprotsesside juhtimine ja arendamine. Varasemalt töötas Marko Rimi formaadijuhina. Loe pikemalt. 

Kütusefirma Olerex omanikud vahetasid jaanuari alguses välja kogu ettevõtte juhatuse. Alates 25. jaanuarist kuulub ainsana juhatusse üks omanikke Andres Linnas. Loe pikemalt.

Krediidipanga, nüüdseks juba Coop Panga nõukogu esimeheks sai Jaanus Vihand ning juhatuse esimees on Margus Rink. Loe pikemalt.

Eesti suurima kinoketi Apollo Kino tegevjuhiks sai ligi 20-aastase turundus- ja juhtimisstaažiga Rauno Stüff. Ettevõtte senine juht ja Apollo Grupi suuromanik Ivar Vendelin keskendub edaspidi grupi strateegilisele juhtimisele ja arendamisele. Loe pikemalt.

Sportlandi pikaaegne turundusjuht Antti Adur asus 27. veebruarist juhtima IM Arvuteid. Loe pikemalt.

Endine Kesko Senukai Estonia tegevjuht Alo Ivask hakkas juhtima Ettevõtluse Arendamise Sihtasutust (EAS). Ivask astus uude ametisse 20. märtsil 2017. Loe pikemalt.

Võru Tarbijate Ühistu uueks juhiks sai Mari Koort, kes on kuulunud ühistu juhatusse alates 2016. aasta suvest. Loe pikemalt.

Aprilli alguses alustas Omniva uue juhatuse esimehena tööd Joona Saluveer. Loe pikemalt.

Aprilli keskel asus spordiklubide operaatori Arctic Sport Club juhatuse esimehe ja Tallinna klubi juhina ametisse Harry Liipa. Loe pikemalt

Maist juhib Prisma Peremarketeid Jussi Nummelin. Ettevõtte pikaajaline tegevdirektor Janne Lihavainen valiti emafirma SOK kontserni arendusdirektoriks. Loe pikemalt.

Silvano Fashion Group teatas, et ettevõtte juhatusest lahkus Kati Kusmin ning seega jätkab Silvano juhatus üheliikmelisena – juhatusse kuulub vaid Jarek Särgava. Loe pikemalt. Novembri lõpus tuli teade, et ta hakkab detsembri algusest juhtima Riigi Kinnisvara ASi. Loe pikemalt

Kütusefirma Neste Eesti pikaaegne peadirektor Ivar Kohv lahkus ametist. Loe pikemalt. Septemberist asus uue peadirektorina tööle Dennis Antamo, kes siiani juhtis müügidirektorina Neste kontserni kliendihanke osakonda Soomes. Loe pikemalt. 

Autode Müügi- ja Teenindusettevõtete Eesti Liidu üldkoosolek kinnitas ametisse uue tegevjuhti, kelleks alates 1. juunist on Arno Sillat. Viimased kaks aastat liidu tegevjuhina ametis olnud Sulev Narusk lahkub seoses oma ettevõtte laienemisega. Loe pikemalt.

Juunis liitus Astri Grupi meeskonnaga Timm Rannu, kes koordineerib kaubanduskeskuste ja turgude digiturundus ning astri.ee e-keskuse turundustegevusi. Loe pikemalt

Palju kõneainet pakkunud kaubandus- ja ärikeskuse Porto Franco juhatuse liige Aldo Dapon lahkus ametist. Ettevõtet juhib praegu üksinda Rauno Teder. Loe pikemalt. 

Alates 8. augustist töötab Tarmo Põiklik Avesco AS Eesti filiaali juhina, kes enne seda juhtis alates 2014. aasta veebruarist Eesti ühte suurimat rõivamüügi ettevõtet LPP Estonia. Loe pikemalt.

Kevadel Tallinnas avatava massiivse O’Learys meelelahutuskeskuse ja spordirestorani kompleksi tegevjuhiks saab varasemalt Fujitsu rahvusvahelise arendusjuhina töötanud Elvis Tilgar. Loe pikemalt.

Alates 10. novembrist töötab Maxima Eesti müügi- ja turundusdirektorina Janne Laik, kes seni juhtis Olerexi turundus. Loe pikemalt. 

Baltika Grupi turundus- ja kommunikatsioonijuhina alustas detsembri alguses tööd Mari-Liis Küppar. Loe pikemalt. 

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757