Autor: Kaubandus.ee • 10. jaanuar 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Olerex alustas Favora tanklate ülevõtmist

Olerexi tegevjuht Piret Milleri
Foto: Raul Mee
Eesti suurim jaemüügi kütusefirma Olerex alustas sel nädalal Favora tanklate ülevõtmist. Esimesena alustati Olerexi klientide teenindamist Tartus Ringtee tänava bensiinijaamas.

Olerexi tegevjuhi Piret Milleri sõnul saavad Olerexi kliendid bensiinijaamas tankida juba nüüd ning müügisaal tehakse lahti hiljemalt neljapäeval.

„Tankida jaamas juba saab, kuid teenindushoones võib ümberehituse tõttu olla mõningaid ebamugavusi,“ selgitas Miller. Teenindushoonesse ehitatakse uus müügilett ning uuendatakse ka kohvikunurka. Samuti puhastati enne tankla taasavamist kõik kütusemahutid ja täideti uue kvaliteetse kütusega.

Tanklas saab kasutada Olerexi kliendikaarti. Samuti kehtib jaamas Olerexi ID-kaardi põhine krediitkaart. „Ringtee tanklas kehtivad kõik Olerexi tavapärased teenused. Saab rentida haagist. Samuti on saadaval meie tavapärane menüü,“ sõnas Miller. Tulevikus plaanib Olerex Ringtee tankla täielikku ümberehitust.

Teisena võtab Olerex sel kolmapäeval üle Tallinnas Tondil asuva Favora tankla. Kuna jaama teenindushoones on plaanis läbi viia põhjalikud remonttööd, jääb see kuni märtsi alguseni suletuks. Kütuse tankimisvõimalus Tondil aga säilib, sest jaama paigaldatakse automaattankur.

„Umbes kahe kuu pärast võiks teenindushoone olla taas avatud ning erinevalt Favorast on seal siis võimalik kliendil valida, kas ta maksab kütuse eest väljas nutitankuris või teeb seda hoones sees klienditeenindaja juures,“ sõnas Miller.

Kolmandana võetakse reedel üle Rõuges asuv Favora tankla. Kuna tegemist on automaatjaamaga, siis muutub seal ainult välimus. Tankla viiakse üle Olerexi värvidesse ja kaetakse firma logodega. Jaam on tõenäoliselt kinni umbes pool päeva ning juba reede õhtul peaksid saama Olerexi kliendid seal tankida.

Viimaseks jääb Viljandi linna piiril asuv Mustivere bensiinijaam, mis võetakse üle järgmisel esmaspäeval ehk 15. jaanuaril. Erinevalt varasemast hakkab Viljandi jaam olema tulevikus avatud hommikul kella kuuest õhtul kümneni. Olerexi teine jaam asub vahetus läheduses ja see on avatud 24h.

Milleri sõnul tähendab Favora tanklate ülevõtmine Olerexi klientidele laiemat valikut ning kvaliteetsemat teenust. Nelja jaama lisandumisega kasvab Olerexi tanklate arv 94-ni.

Olerex on suurim kütuste jaemüüja Eestis. Ettevõte põhineb 100% Eesti kapitalil ja annab tööd pea kaheksasajale inimesele.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757