17. jaanuar 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nestle müüs kommiäri Ferrerole

Foto: EPA
Nestle teatas, et on otsustanud USA kommiäri maha müüa Ferrerole, vahendab Bloomberg.

Piimašokolaadi leiutamisega tuntuks saanud Nestle on teada andnud, et plaanib keskenduda tervislikumatele ning kiiremini kasvavatele tootegruppidele, näiteks kohvile, lemmikloomade toidule ning veele. Nestle on tõdenud, et klientide huvi suhkrust pungil jookide vastu on märkimisväärselt vähenenud ning janukustutajana eelistatakse üha enam vett.

Nestle müüb Ferrerole maha USAs tuntud kommibrändid nagu Butterfinger ning Baby Ruth. “Me oleme USAsse investeerimisest endiselt väga huvitatud,” on Nestle USA osakonna juht Paul Grimwood öelnud.

Näib, et USA šokolaadiäril on üpris kehvad päevad. Hershey on koondanud 15% oma töötajatest ning Lindt & Spruengli teatasid viimase üheksa aasta kõige kehvemast käibekasvust.

Autor: Pille Ivask, kaasautor

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757