Autor: Kaubandus.ee • 17. jaanuar 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rahva Raamat alustas seitsme raamatuklubiga

Foto: ekraanitõmmis
Rahva Raamat avas jaanuari keskel seitse raamatuklubi. Eraldi klubid on krimkasõpradele, ajaloofännidele, äriraamatute austajatele ja ühes klubis pakutakse vaid bestsellereid. Laste- ja noortekirjandusele on koguni kolm erinevat klubi.

Mõte hakata pakkuma raamatuklubisid tuli Rahva Raamatu klienditagasisidet analüüsides.  „Leidsime, et Eestis on puudu klubid, mis arvestavad erinevate žanritega. Seetõttu ongi nüüd soodsalt, mugavalt ja riskivabalt võimalik liituda krimi-, ajaloo- ja äriklubiga. Kõige noorematele lugejatele on lausa kolm klubi: 5-9 aasta vanustele mõeldud Lasteklubi, Teismeliste klubi, mis pakub valitud raamatuid 10-14-aastastele ja Noorteklubi, millest leiavad eesti- ja ingliskeelseid raamatuid üle 15-aastased noored. Raamatuid aitavad valida parimad kirjandusasjatundjad,“ ütles Rahva Raamatu arendusjuht Toomas Aasmäe.

Liituda saab samas ka Hitiklubiga, kus pakutakse vaid bestsellereid. „Hitiklubi on klubidest kõige universaalsem. Sellesse klubisse valitakse teosed, mis kuuluvad aasta müüdumate raamatute hulka ja mis ei jäta kindlasti kedagi külmaks,“ lisas Aasmäe.

Raamatuklubidel liitumistasu ei ole ja klubidesse valitud raamatute eest saab igakuiselt tasuda pangalingiga või turvaliselt krediitkaarti kasutades. „Kui valitud klubiraamat on juba varem ostetud või ei ole seda muul põhjusel soovi soetada, saab ühe klikiga raamatu vahele jätta,“ lisas Aasmäe.

 

 

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757