18. jaanuar 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Viljo Vabrit jagab tööriistu, millega e-äri kasvatada

ConversionXL Agency tegevjuht Viljo Vabrit
Foto: Andres Haabu
Suure kogemuste pagasiga ConversionXL Agency tegevjuht Viljo Vabrit annab Äripäeva Akadeemia uues koolitussarjas "E-äri optimeerimise meistriklass" osalejatele tööriistad e-äri analüüsimiseks, probleemide kaardistamiseks ning e-äri kasvamisele suunatud tegevuskava loomiseks.

Viljo Vabrit on e-äride optimeerimise ekspert, ning CXL Agency kaasasutaja ja tegevjuht. CXL Agency on globaalse haardega tehingute optimeerimise agentuur, mis tegeleb suurte, kuni miljarditesse ulatuva käibega veebiäride müügi tõstmisega. Viljo agentuuri klientide hulka kuuluvad sellised globaalsed brändid nagu Carrefour, Marriott, Belron ja ADP.

Veebiäri kasvatamine on maraton, mitte sprint ning konkurentidest ees olemiseks on vaja teha pidevalt tööd. Välja on vaja juurida e-äri nõrkused, samas panustades innovatsiooni. Veebiäri eduka kasvatamise jaoks on tarvis aru saada, mis takistab klientidel veebis vajalikke tegevusi tegemast ning kui probleemid on selged, tuleb need võimalikult efektiivselt lahendada.

Soovitud tulemuste saavutamiseks on vaja „lugeda“ andmeid, mida veebikülastajad toodavad ning teada universaalseid protsesse ja printsiipe, millele tuginedes on võimalik stabiilselt oma e-äri kasvatada.

E-äri optimeerimise meistriklass annab teadmised ja oskused, kuidas suurendada oma veebiäri käivet ilma lisainvesteeringuteta veebiturundusse.

Viljo Vabriti sõnul on näha, et kliendi veebi kutsumise kulutused lähevad suureks ning nüüd tuleb hakata rohkem panustama sellele, kuidas kliendid veebis ostma panna. Kuidas saab esilehe paremaks teha, ostukorvi mugavamaks, milline on klienditugi, tarned ja sortiment. Vabriti hinnangul muutub see kõik oluliselt tähtsamaks.

Kaubandus.ee ja Äripäeva Akadeemia korraldatud E-äri optimeerimise meistriklass toimub 8. märtsil 2018. Tutvu koolituse täieliku programmiga SIIN ning registreeru kohe!

Äripäeva Akadeemia - Viljo Vabrit from Äripäev on Vimeo.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757