Autor: Kaubandus.ee • 19. jaanuar 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vabaühenduste liit valis aasta ettevõtteks Rimi

Rimi Eesti juht Vaido Padumäe
Foto: Andres Haabu
Eesti Mittetulundusühingute ja Sihtasutuste Liit (EMSL) tunnustas eile Stenbocki maja valges saalis aasta ettevõtja tiitliga Rimi, tuues esile ettevõtte vastutustundlikku käitumist erinevates valdkondades.

„Rimi Eesti on aastaid silma paistnud vastutustundliku ettevõttena, kes edendab tervislikke ja säästvaid eluviise, on küsimuseks siis tasakaalus toitumine, pakendid, oma tarneahela tundmine, taastuvenergia või kodumaine talutoit. Eriliselt on Rimi silma paistnud osalise töövõimega personali kaasamisega ning oma teenindajate ja klientide harimisega alkoholi ostmise ja tarbimise teemadel nii täiskasvanute kui iseäranis noorte seas,“ põhjendas valikut vabaühenduste liidu juhataja Kai Klandorf.

„Aasta 2017 on meie jaoks olnud väga eriline – meie tegemisi vastutustundliku ettevõtluse vallas on märgatud ning tunnustatud,“ sõnas Rimi Eesti juht Vaido Padumäe. „Kaupmeestel on üsna keeruline heategevuse ning ühiskonnale kasu andvate projektidega silma paista, kuna sellele reageeritakse sageli avalikus ruumis kui reklaamile, millel on omakasupüüdlik tagamõte, kuid tegelikult see nii ei ole. Rimi kuulub Rootsi ettevõttele ICA ning meie ärikultuur on põhjamaine – vastutustundlik ning kaugemasse tulevikku vaatav. Vastustundetu äri ei ole jätkusuutlik äri.“

Aasta vabaühenduseks valiti MTÜ Eriline Maailm, aasta hääleks Harju-Risti koguduse õpetajat Annika Laats, aasta innustajaks "Superheroes" liidriprogramm, aasta missiooniinimeseks Silver Tambur ja Rainer Sternfeld, aasta algatuseks Tagasi Kooli e-külalistunnid ning aasta ettevõtteks Rimi.

Eesti Mittetulundusühingute ja Sihtasutuste Liit (EMSL) on avalikes huvides tegutsevate vabaühenduste liit, kes töötab selle nimel, et Eestis oleks mõjus kodanikuühiskond, kus inimesed tahavad, saavad ja oskavad osalemise ja koostöö kaudu ühiskondlikke muutusi juhtida.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757