Omniva toob eBay Eestisse konverentsile

Omniva toob eBay Eestisse konverentsile
Omniva toob eBay Eestisse konverentsile

Omniva otsustas õla alla panna ning toob 15. veebruaril Baltikumi e-kaubanduse aastakonverentsile eBay esindaja, kes räägib sellest, kuidas saada edukaks müüjaks eBays.

Esmakordselt ajaloos on Eestis konverentsil laval eBay ning kohale tulevad Amazoni esindajad. Konverentsi programmijuhi Hando Sinisalu sõnul näitab see meie turu küpsust ja taset, kui suured tegijad tunnevad meie vastu huvi ning tulevad Eestisse konverentsile.

„eBay on AliExpressi ja Amazoni kõrval eestimaalaste üks populaarsemaid välismaa ostmise kohti,“ kommenteeris Omniva pakiäri juht Sten Argos eBay Eestisse toomise ühte põhjust. Tema sõnul ostavad eestlased aastas umbes 300 000 toodet eBayst.

Argose hinnangul on eBay loonud selge positsiooni, kes kujundab ka Eesti e-kaubanduse arenguid globaalsel tasemel.

eBay Russia ettevõtete toote- ja turundusjuht Maxim Uvarov räägib enda ettekandes sellest, kuidas saada edukaks müüjaks eBay keskkonnas ja kuidas olla seeläbi edukas ekspordis. Argose sõnul teeb eBay rahvusvahelise müügiga alustamise igaühele lihtsaks ning sealt on võimalik saada esmane rahvusvaheline müügikogemus. „Ka on eBay hea koht e-kaubandusest kokku ostetud kaupade järelturuks, kui ostetust miski ei peaks sobima või ei ole enam vajalik.“

Tule kuula maailma tipptegijaid ning saad teada, kuidas koostöös edukas olla.

15. veebruaril toimub Baltikumi e-kaubanduse konverents Salme Kultuurikeskuses. Lavale astuvad EllexRaidla advokaadibüroo, Posti Grupp, Põldma Kaubanduse, Vimma Company, Pigu Grupp, Intersport ning eBay. Konverentsi peateema on e-äri kasvatamine! Tutvu programmiga SIIN ning pane ennast ka konverentsile kirja!

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara