29. jaanuar 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Viru Keskuse parim ostukeskkond on kaupluses Brooks Brothers

Viru Keskuse parimad teenindajad 2017. Vasakult: II koht Epp-Kadi Ivask (Guess), I koht Veronica Kaasik (Marella), III koht Tarmo Rattassep (MyFitness).
Foto: Maksim Toome
25. jaanuaril toimunud Viru Keskuse aastagalal tunnustati taas möödunud aasta tulemuste põhjal keskuse parimaid teeninduskohti, ostukohti ja teenindajaid.

Parimaks teeninduskohaks kuulutati Reval Gelato, parima ostukeskkonna tiitli sai teist aastat järjest Brooks Brothers ning tiitli Viru Keskuse Parim Teenindaja 2017 võitis Veronica Kaasik kauplusest Marella.

“Teostame regulaarselt testostlemisi, ostukeskkondade auditeid ning teenindustaseme koolitusi ning testimisi. Tegevuskava on intensiivne, ent vajalik nii olemasoleva taseme väljaselgitamiseks kui ka teenindustaseme parandamiseks,” kommenteeris Viru Keskuse turundus - ja kommunikatsioonidirektor Taivi Koitla. “Parimaid teeninduskohti ja ostukeskkonda oleme välja selgitanud ja premeerinud enam kui kümme aastat ning Viru Keskuse parima teenindaja võistlus leidis sel korral aset viiendat korda,” lisas Koitla.

Viru Keskuse parim teeninduskoht selgitatakse välja teenindajate tasemetestide abil nii teoreerilisi teadmisi kui ka praktilisi oskusi proovile pannes, ostukeskkondi hindavad sihtkliendid ja ostukeskkondade spetsialistid ning parima teenindaja konkursil finaali pääsenud kümme teenindajat asusid võistlustulle Viru Keskuse aatriumis asuval jõululaadal žürii valvsa pilgu all. Seal tuli finalistidel oma teenindus- ja müügioskused proovile panna mugavustsoonist väljas, konkurendi tooteid müües ja ostlejate soove täites. 

“Oleme tänulikud kõigile Viru Keskuse teenindajatele igapäevase panuse ja konkurssidel osalemise eest, eraldi tähelepanu väärivad parima teenindaja võistlusel finaali pääsenud kümme teenindajat,” sõnas Koitla märkides, et keskuses, kus on kuni kaheksasada teenindajat, on jõudmine parima kümne hulka muljetavaldav tulemus.

Viru Keskuse Parim Teeninduskoht 2017

I koht Reval Gelato

II koht MyFitness

III koht MAX&Co

Foto: Viru Keskus

Viru Keskuse Parim Ostukeskkond 2017

I koht Brooks Brothers

II koht Natura Siberica

III koht Monton

Eripreemiad: Parim Vaateaken Brooks Brothers ja Parim Proovikabiin Monton

Brooks Brothers kauplus
Foto: Kalle Veesaar

Viru Keskuse Parim Teenindaja 2017

I koht Veronica Kaasik (Marella)

II koht Epp-Kadi Ivask (Guess)

III koht Tarmo Rattassep (MyFitness)

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757