Autor: Kristel Härma • 31. jaanuar 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lidl palkab Eestis töötajaid

Lidl
Foto: EPA
Lidl otsib Eestisse kaht esimest töötajat. See annab aimu, millal võiksime näha Eestis nende esimesi poode.

Lidl Soome tegevjuht Lauri Sipponen ütles eelmisel aastal Kauppalehtile, et nad laiendavad äritegevust Eestisse ja Lätti 2020ndatel aastatel, kuid täpset ajagraafikut investeeringute alustamiseks veel pole.

Lisaks sellele, et nii meie kui lõunanaabrid saame nende poed 2020. aastatel, on teada aadressid, kus Lidli poed asuma hakkavad. Nüüd on töökuulutuste portaalides üleval kaks esimest töökuulutust: Eestis otsitakse juristi ja piirkonna juhti. Kandideerimine neile kohtadele lõpeb täna.

Uute töötajate koolitusperiood annab aimu poodide siiatuleku ajakavast. Kui juristi ametikohale kandideerija peab olema valmis kolmeks koolituskuuks välismaal, siis piirkonnajuht lausa pooleteiseks aastaks. Piirkonnajuht palkab endale siin ka töötajad.

Loe Äripäevast  pikemalt, kuidas kommenteerib Colliers International partner Margus Tinno Lidli tulekut Eestisse.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757