Autor: Kaubandus.ee • 12. veebruar 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maxima kliendid kogusid aastaga pea 4 miljonit eurot

Foto: Maxima Eesti
Maxima jaeketi kliendikaardi “Aitäh“ omanikud saavad kuni 31. märtsini 2018 kasutada möödunud aasta vältel kogutud rahalisi boonuseid. Aastaga kogusid kliendid 3,9 miljoni jagu Maxima raha.

„Kui rääkida veel huvitavatest numbritest, mida esile tõsta, siis oleks see suurim kogutud boonuste summa, mis meie ühel kliendil õnnestus endale koguda. Selleks oli 422,59 eurot,” tõi Aitäh kaardi osas kõnekaid numbreid välja Maxima Eesti kommertsdirektor Kristina Mustonen.

„Suurim summa, mis ühel Maxima kliendikaardi omanikul veel käesoleva aasta veebruaris kasutamata on, ulatub pea 120 euroni,“ lisas ta.

Maxima kliendikaardi omanike arv ulatub 700 000 inimeseni. Maxima kliendikaardiga ei kogu boonusraha alkoholi- ega tubakatoodetelt.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757