Autor: Kaubandus.ee • 20. veebruar 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Prisma teeb igale Eesti juubeliaastal sündivale lapsele kingituse

Prisma kingitus vastsündinule
Foto: Erlend Štaub
Prisma õnnitleb igat Eesti 100. juubeliaastal sündivat beebit ja kingib talle paki vastsündinu mähkmeid. Kingilainele anti avapauk Ida-Tallinna keskhaigla (ITK) sünnitusmajas.

Prisma tegevjuhi Jussi Nummelini sõnul soovib poekett erilise sündmuse ja erilise aasta puhul anda väikse panuse uue elu ja uue aastasaja ilusasse algusesse ning olla toeks noortele peredele.

“Iga sünd on ime, mistõttu soovib Prisma tänada ja tunnustada igat ema ja last, kes selle ime teoks teevad,” ütles Nummelin. “Prisma on Eestis tegutsenud 18 aastat. Oleme selle aja jooksul näinud kiiret arengut ja suuri muutusi. Meile läheb Eesti käekäik sügavalt korda ja pingutame iga päev selle nimel, et meil läheks koos veel paremini.”

Kõigile 2018. aastal sündivatele lastele kingitavate mähkmete väärtus on hinnanguliselt üle 50 000 euro. Täpsed juhised kingi lunastamiseks saavad emad koos kaardiga. Õnnitluste edastamisel ja kingituse vahendamisel teeb Prisma koostööd kõigi Eesti sünnitusmajadega.

“Soovin tänada kõiki Eest sünnitusmajasid ja haiglaid, kes aitavad õnnesoove ja kingitust edastada. Meie mõte ei saaks teoks ilma ämmaemandate, õdede ja nende tugipersonali abita, keda soovin eriliselt ära märkida,” lisas Nummelin.

Aasta alguses langetas Prisma püsivalt ligi 90 mähkme ja 200 beebitoidu hinda, et tulla vastu noortele lapsevanematele. Kunagi varem ei ole nii suurt valikut väikelastele mõeldud tooteid sellises mahus ja püsivalt alla hinnatud.

“Mähkmed ja beebitoit tähendavad noore pere jaoks püsivat ja suurt väljaminekut. Soovime anda oma panuse selle nimel, et pered saaksid oma lapsele valida just need tooted, mis talle kõige paremini sobivad ning teha seda mõistliku hinnaga,” märkis Nummelin.

Kõik jaanuaris sündinud beebid saavad kingituseks number 2 suuruses mähkmed. Mähkmete väljastamine Prisma infolettidest algab 26. veebruarist.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757