Selver sulgeb 24. veebruaril enda uksed varem

Selver
Selver

Selver sulgeb 24. veebruaril enda uksed tavapärasest varem, et töötajad saaksid enda lähedastega Eesti Vabariigi 100. sünnipäeva vääriliselt tähistada.

„Kuid samaväärselt oluline on meie jaoks, et kõik meie töötajad saaksid pühade ajal võimalikult palju aega enda peredega koos veeta“, lausus Selveri juhatuse liige Kristi Lomp. „Selleks lühendasime oluliselt enda kaupluste lahtioleku aegu 24.veebruaril. Oleme leidnud kuldse kesktee ostjate ja töötajate huvide vahel. Täpsemalt, kliendid saavad neile sobival ajal kõik vajalikud ostud ära teha, meie töötajad – pühendada pühade ajal rohkem aega iseendale ja oma lähedastele“, lausus Lomp.

Selver avab 24. veebruaril kaupluste uksed tavapärastel aegadel, kuid sulgeb kõik kauplused üle Eesti kell 21:00. Samuti on nad paindlikud töögraafiku suhtes ja kõik inimesed, kes soovivad saavad 24. veebruril ennast töölt vabaks võtta.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara