1. märts 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Abc Supermarkets maksab enim kiidetud teenindajatele preemiat

Foto: JAANUS LENSMENT/POSTIMEES
Märtsis toimub Abc Supermarketsi kauplustes kampaania, millega kutsutakse kliente kaupluse klienditeenindajaid kiitma. Kõige enam kiitusi kogunud teenindajad saavad premeeritud.

Juba aastaid on märtsikuus suunatud tähelepanu heale klienditeenindusele. „Hea Teeninduse Kuu kampaania on kahtlemata tänuväärne ettevõtmine, mille raames saavad klienditeenindajad tavapärasest rohkem tähelepanu ja kiitust silmapaistva töö eest,“ rääkis Abc Supermarketsi arendusspetsialist Triinu Vapper. Ta lisas, et nende eesmärk on lisaks tunnustamisele premeerida parimaid klienditeenindajaid ka rahaliselt.

„Rahaline preemia paneb töötajaid rohkem pingutama veelgi parema teeninduse nimel.“ Vapper tõi välja, et Abc Supermarketsi kampaania „Premeeri teenindajat“ juures on oluliseks nüansiks see, et parim klienditeenindaja valitakse kauplust külastavate klientide poolt, mitte ei tee seda kaupluse juhataja või juhtkond.

Eelnevatel aastatel on ettevõte osalenud ka Hea Teeninduse Kuu kampaanias, kuid sellel aastal otsustati kampaaniaga mitte liituda ja keskenduda „Premeeri teenindajat“ kampaaniale.

Tegemist on ettevõtte jaoks uue kampaaniaga, mis leiab aset sellel aastal esimest korda. „Plaanime seda ka edaspidi teha kord aastas,“ sõnas Vapper. Kaupluste töötajad on kampaaniale väga avatud ning Vapperi hinnangul motiveerib ja paneb antud kampaania neid ka rohkem pingutama.

Iga kaupluse parim töötaja saab preemiaks 100 eurot brutotasuna.

Abc Supermarkets on eestimaine ettevõte, millel on 19 kauplust  Tallinnas, Pärnus ja Tartus. Kaubamärkideks on Delice Toidupood, Solaris Toidupood ja Comarket. Ettevõttes töötab 440 inimest.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757