Autor: Kaubandus.ee • 2. märts 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

H&M avab 15. märtsil Nautica keskuses kaupluse

Foto: Raul Mee
Rahvusvaheline rõivakett H&M, H&M Hennes & Mauritz AB, avab 15. märtsil oma üheteistkümnenda kaupluse Eestis. Nautica poe avamisega kasvab Tallinna kaupluste arv viieni.

Keskuses kahel korrusel asuv ligi 1300 m² H&Mi kauplus pakub suures valikus moerõivaid ja aksessuaare nii naistele, meestele, noortele kui lastele. ,,Kauplus näeb imeline välja, meie tiim on teinud suurepärast tööd! Tean, et kliendid leiavad meie uuest poest inspiratsiooni ja rõivaid, mis sobivad nende isikliku stiiliga,“ kinnitab H&Mi Soome ja Baltikumi juht Marika Pyykkö.

Uus H&Mi kauplus avatakse Nautica keskuses 15. märtsil kell 10.00. 

Esimesed H&Mi kauplused Eestis avati 2013. aastal ja pärast uue poe avamist Nauticas on ettevõttel Eestis kokku üksteist kauplust.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757