Sikupilli Prismat külastas esimesel ööl üle 400 inimese!

Öised ostud Sikupilli Prismas
Öised ostud Sikupilli Prismas

Eesti esimese hüpermarketina ööpäevaringselt klientidele uksed avanud Sikupilli Prismat külastas esimesel ööl 419 inimest, kes ostsid kaupu saiakestest trikoo ja solaariumikreemini.

Sikupilli Prisma uksed jäid esimest korda 24 tunniks avatuks täna öösel. Poodi külastanud inimesed väljendasid heameelt selle üle, et saavad suuremaid või väiksemaid oste sooritada tavapäratul ajal, kuid mõistliku hinna eest. Sikupilli Prisma töötajad olid meeldivalt üllatunud, et huvi ööpäevaringse teenuse järele nii suureks kujunes.

Prisma tegevjuhi Jussi Nummelini sõnul andis esimene öö mõista, et Tallinna ja selle lähiümbruse elanike jaoks on oluline, et on olemas üks ööpäevaringselt avatud laia valiku ja heade hindadega suur kauplus. 

„Ööpäevläbi avatud hüpermarket on igati normaalne nähtus ning arvestades Prisma positiivset kogemust Soomes ja esimesel ööl poodi külastanud inimeste tagasisidet, on see teenus kindlasti vajalik,“ ütles Nummelin. „Soovime, et meie kliendid saaksid oma ostud sooritada sobival ajal, nautides meie avarat sortimenti ja soodsaid hindu. Nagu täna öösel nägime, on klientidel see soov ka selgelt olemas.“ 

Sikupilli Prisma juht Marge Lasn märkis, et esimesel ööl oli enim kliente kuni kella 2-ni ja uuesti tõusis aktiivsus alates kella 6-st ning juba kell 7.30 oli inimesi sama palju, kui senisel avamisajal kell 8. Täiesti tühi ei olnud pood sisuliselt kordagi. Osteti nii tavapärast toidukraami, kiireid snäkke, aga ka tarbekaupu. Näiteks tualettpaberit, solaariumikreemi, kingapaelu, potililli ja autotarvikuid. 

„Külastajate seas oli mitmeid lennujaamast tulnud inimesi, nende hulgas peresid. Samuti hilisest vahetusest tulijaid või tööle minejaid, noori uudistajaid, aga ka mundrikandjaid,“ kirjeldas Lasn. „Mitmed tõstsid esile, et Sikupilli Prisma annab võimaluse igal ajal osta tervislikku vahepala või hommikusööki ja seda mõistliku hinnaga. Samuti neid kaupu, mille järele on tekkinud ootamatu vajadus.“

Kõik öisel ajal Sikupilli Prismas töötavad inimesed saavad 25% kõrgemat töötasu, mis on märgatav palgalisa. Suur osa Sikupilli 24/7 Prismas töötavatest inimestest on pikaajalise öötöö kogemusega ning selle rütmiga harjunud. Öiste vahetuste puhul arvestatakse töötajate soovide ja eelistustega ning inimesed, kellele see rütm ei sobi, öösel töötama ei pea. Öö jooksul töötab Sikupilli Prismas 6-8 inimest.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara