Jaeketid ja tootjad tunnustasid koostööpartnereid

Parim Koostööpartner 2017 auhinnad
Parim Koostööpartner 2017 auhinnad

Jaekettide ostujuhid tunnustasid üheskoos 6. märtsil toimunud seminaril „Kuidas jaekettides konkurentsi tipus püsida?“ kolme parimat koostööpartnerit 2017. aasta eest. Seekord tunnustasid tootjad ja hulgikaupmehed ka ühte jaeketti eelmise aasta koostöö eest.

Viie suurema jaeketi ostujuhid (Selver, Rimi Eesti Food, Maxima Eesti, Prisma Peremarketid ja Coop Eesti) valis igaüks välja 10 parimat koostööpartnerit möödunud aastal, keda sooviti tunnustada. Kokku nimetati 33 erinevat ettevõtet ning kõige rohkem pälvis ostujuhtide tunnustusi:

  • Atria Eesti AS
  • AS Eesti Pagar
AS Eesti Pagar
AS Eesti Pagar
  • Orkla Eesti AS (Kalev ja Põltsamaa Felix)
Orkla Eesti AS
Orkla Eesti AS

Seekord otsustasime, et laseme ka tootjatel ja hulgikaupmeestel tunnustada ühte jaeketti, kellega oli neil möödunud aastal väga hea koostöö. Parima koostööpartneri 2017 hääletusel läks kahe jaeketi vahel tihedaks rebimiseks, kuid 48% enamhäältega sai antud tiitli endale Selver. Teisele kohale jäänud jaekett sai 37% häältest.

Selveri ostudirektor Katrin Riisalu
Selveri ostudirektor Katrin Riisalu

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Lihtsam viis e-poe loomiseks

Müü oma tooteid kasutades Eesti suurimat pilve-põhist platvormi! Meie võimas e-poe lahendus annab sulle kõik vajalikud tööriistad ehitamaks endale sobiv e-pood.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara