Stockmanni kaubamaja vahetas nime

Stockmann
Stockmann

Stockmann on täna, 8. märtsil ja rahvusvahelisel naistepäeval esitanud väljakutse enda nimele ning kasutusele võtnud värske ja feminiinsema alatooniga kontseptsiooni. Seega on Stockmanni nimi saanud enda kõrvale märgilise lisa - just märtsikuus on kaubamaja tinglikuks nimeks Stockwomann. Muudatus toimus lisaks Tallinnale ka Helsingis.

Värske kontseptsioonivahetus on kõigile naistele suunatud austusavaldusena siiski kasutusel Eestis vaid märtsikuu lõpuni. Stockwomanni turundusjuht Mari Villem tõdes, et erinevad ühiskondlikud kampaaniad on näidanud, et naistel on hääl, samasugune otsustusõigus ühiskonnas nagu meestelgi, ning julgus olla nemad ise. "Seega on loomulik, et ka meie enda pisut maskuliinse olemusega nime rahvusvahelise naistepäeva puhul muutsime.“

Uue kontseptsiooni keskmes oleva naise – stockwomanni – jaoks on oluline, et naised saaksid ja julgeksid olla tänapäevases ühiskonnas just need, kes nad olla soovivad, mitte ei alluks teatud iganenud arusaamadele, reeglitele või ühiskondlikule survele olla keegi teine. Paljud naised tunnetavad ikka veel, et välised faktorid ja ühiskonna surve sunnivad neid teatud moel riietuma, välja nägema ja käituma. Stockwomanni sõnum seabki kahtluse alla naistele kehtestatud tavanormid, mis piiravad eneseväljendust ja pakub samas ka inspiratsiooni julgemateks lahendusteks ning otsusteks.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara