14. märts 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Selgus Tartu parim teenindaja 2018

Vasakult: Hele-Mai Luik (Olerex), Thor Vaas (Swedbank) ja Anna Golovtsenko (Kohvik Paviljon)
Foto: Heateenindus.ee
13. märtsil selgus Tartu parim teenindaja 2018, kelleks osutus Thor Vaas (Swedbank). II koha saavutas tasavägisel konkursil Anna Golovtsenko (Kohvik Paviljon) ning kolmanda koha vääriliseks tunnistati Hele-Mai Luik (Olerex).

„Võitja eristus teistest oma proaktiivsusega. Ta oskas võtta konfliktse olukorra juhtimise enda kätte. Lisaks paistis Thor silma oma intelligentsuse ja suurepärase analüüsivõimega, demonstreerides ka oma oskust teha lisamüüki,“kommenteeris Tartu konkursi žürii esinaine, Tartu Ülikooli Raamatukogu teenindusosakonna juhataja Olga Einasto Thor Vaasi võitu. 

Tartu parima teenindaja konkursil osales 125 teenindajat, kellest finaali said 10 parimat. Eelvoorus oli interneti keskkonnas vaja lahendada 3 teenindussituatsiooni ja 2 testi (suhtlemisoskuste ja  tarbijakaitse seaduse tundmise test).

Heateenindus.ee koostöös Tartu Linnavalitsuse ettevõtluse osakonnaga valib Tartu parimat teenindajat juba 2005. aastast.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757