Walmarti kliendid armastavad Cleveroni pakiroboteid

WalMarti Pick Up pakirobot
WalMarti Pick Up pakirobot

Eelmisel aastal Walmarti ostlejateni jõudnud pakirobotid on osutunud nii edukaks, et need jõuavad sel aastal pea poolte USA elanikeni.

Jaekaubandushiid Walmart kirjutab oma blogis, et eelmisel aastal nende pea 200 poodi jõudnud Cleveroni pakirobotid on saanud ülimalt positiivset tagasisidet. „Alates sellest, kui me neid klientidele esimest korda tutvustasime, on tehtud rohkem kui pool miljonit tellimust,“ teatab ettevõte.

Suure edu tõttu lisavad nad veel rohkem kui 500 Pickup Toweri pakitorni üle riigi, aasta lõpuks võiks seega Ameerika Ühendriikides olla juba 700 Viljandist pärit pakirobotit. Walmart märgib, et selle laiendusega saavad pakirobotid kättesaadavaks pea 40 protsendile Ameerika Ühendriikide elanikkonnast. 

Walmarti kinnitusel on kliendid olnud selgesõnalised: nad armastavad Cleveroni pakiroboteid. Aga nad tahavad sel moel kätte saada ka suuremaid pakke. Seetõttu tulevad uued pakitornid koos Pickup Lockeri kappidega, et ühtmoodi lihtne oleks sealt kaasa haarata nii oma uus televiisor kui ka pesapallikinnas.

Cleveron lõi eelmisel aastal käed nii Walmarti kui ka Zara omanikfirma Inditexiga. Tänavu lisandus ettevõtte klientide hulka Suurbritannia suuruselt kolmas jaekett ASDA. Firma võrku kuuluvad üle 600 kaupluse ning veebipood.

 

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara