Puumarket leidis uued juhtivtöötajad ehituskaupluste kettidest

Reigo Orase ja Priit Tamme
Reigo Orase ja Priit Tamme

Puumarket värbas hiljuti ettevõtte juhtivpositsioonidele valdkonna tipptegijad Reigo Orase ja Priit Tamme, kes mõlemad tulevad ehituskaupluste kettidest.

Puumarketi ostuosakonda asus juhtima Reigo Oras, kellel on pikaajalised kogemused töötamisel ehitusmaterjalide müügi- ja tootmisettevõttes Optimera ja Krimelte. Ettevõtte uueks müügidirektoriks valitud Priit Tamm omab samuti laiapõhjalist kogemust ehitusvaldkonnast, olles töötanud erinevatel teenuse müügiga seotud ametikohtadel ehitusettevõtetes ning on oma viimases ametis arendanud terviklahenduste müüki Kesko Senukai Estonias.

„Kasv ja areng saavad toimuda ainult läbi eduka muudatuste elluviimise. Sellega seoses sai täiendust ka Puumarketi juhtkond kahe oma ala tipptegijaga, kes astusid Puumarketi uutele ametipositsioonidele,“ selgitas ettevõtte tegevjuht Toomas Tauk.

Puumarketi juhtkonna uute liikmetena näevad Reigo Oras ja Priit Tamm enda sõnul võimalust muuta Puumarket parima teenindusega ehitusmaterjalide müügiettevõtteks Eestis. Samuti on eesmärgiks läbi sortimendi juhtimise ning selle laiendamise tuua Puumarketi kaubavalikusse rohkem konkurentsivõimelisemaid tooteid.

Värskete tulijatena hindavad mehed kõrgelt Puumarketi kaubamärgi tuntust puitmaterjalide müügiturul ja ettevõttes töötavaid inimesi. „On näha, et Puumarket kui meeskond soovib kiiresti areneda ja on jäädud truuks oma traditsioonilisele kontseptsioonile, keskendudes puit- ja üldehitusmaterjalide müügile. Puumarket on ka tugev projektimüüja ja koostööpartner majatehastele, samuti hulgimüüja teistele jaekettidele. Pidevalt kasvav klientide arv annab märku ettevõtte läbimõeldud sortimendist ja heast teenindusest,” ütles Tamm.

Oras tõdes, et ehitusmaterjalide turgu Eestis on viimaste aastakümnete jooksul ilmestanud tõusud ja mõõnad, kuid hetkel liigub turg veel selgelt tõusu suunas. "Puumarket on oma nišši leidnud, olles spetsialiseerunud eelkõige puitmaterjalide pakkumisele ja see on taganud ka soovitud edu. Võistlemine suurte ehitusmaterjalide kettidega oleks kindlasti olnud raske või isegi mõttetu,“ nentis ta. 

Tamm lisas, et ehitusmaterjalide turg on hetkel kasvufaasis, aga samas kasvab ka konkurents. "Puumarket on koht, kus tegijad aega ja raha kokku hoiavad. Jäägu meie klientidel rohkem aega töö jaoks," ütles ta.

Puumarketi 2017. aasta käive oli 22,3 miljonit eurot, pakkudes tööd enam kui 80 inimesele. Ettevõttel on viis müügiesindust, mis asuvad Tallinnas, Tartus, Pärnus ja Rakveres.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara