Eesti suurimad testostuteenuse pakkujad ühinevad

Kaspar Jänes, Tauri Taimre, Siim Padar
Kaspar Jänes, Tauri Taimre, Siim Padar

Ettevõtted Dive Eesti ja Service Check jõudsid kokkuleppele ühineda ning alates maikuust tegutsetakse edasi Dive Eesti nime all.

Dive Eesti juhatusega liituvad Service Checki asutajad Siim Padar ja Tauri Taimre, kes võtavad üle ka Dive Eesti juhtimise.

Ettevõtete meeskonnad hakkavad töötama koos Tallinnas asuvas kontoris. Tehakse kõik, et ühinemine mööduks sujuvalt nii töötajatele kui ka klientidele ja koostööpartneritele. “Kuna ettevõtted on Eesti turul sama teenust juba aastaid pakkunud, siis on koos edasi tegutsemine loogiline samm,” sõnas Dive Groupi juhatuse liige Kaspar Jänes. “Läbi ühinemise on meil enam ressursse ning suurem kogemustepagas ning suudame seeläbi oma klientidele pakkuda ka kvaliteetsemat teenust,” lisas Padar.

Dive Eesti on 2003. aastal loodud juhtiv teeninduskvaliteedi hindamise ja arendamisega tegelev ettevõte, mis on spetsialiseerunud mystery shopping meetodile ehk testklientide kasutamisele teeninduse hindamiseks. Ettevõte kuulub kohalikul kapitalil põhinevasse Dive Groupi, mis tegutseb Eestis, Lätis, Leedus, Poolas ja Norras.

Service Check on 2011. aastal Eestis loodud ettevõte, mis pakub teeninduskvaliteedi uuringuid ning teenindusvaldkonna koolitusi ja konsulatsioone.

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Lihtsam viis e-poe loomiseks

Müü oma tooteid kasutades Eesti suurimat pilve-põhist platvormi! Meie võimas e-poe lahendus annab sulle kõik vajalikud tööriistad ehitamaks endale sobiv e-pood.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara