Uuenenud Lasnamäe Prisma avas uksed

Lasnamäe Prisma
Lasnamäe Prisma

Capfield OÜ avas täna uuenenud Lasnamäe Prisma keskuse, mis sai uue kaasaegse välisilme ning kuhu lisandus 5600 m2 üldpinda.

„Oleme rõõmsad, et saame ligi aasta kestnud tööde ja üle 4 miljoni euro maksnud investeeringu tulemusena avada uuenenud ostukeskuse uksed, mis pakub piirkonna ja läbisõitvatele inimestele senisest paremat teenuste ja kaupade valikut,“ sõnas Capfieldi juhatuse liige Ruben Gornischeff.

„Sellega jätkame Capfieldi strateegiat tõsta oma keskuste kvaliteeti ning konkurentsivõimet, mida võib näha sügisel avatud Nauticas ning mida peagi loodame rakendada ka Lasnamäe Centrumi juures, mille põhjalikku ümberehitamist hetkel ette valmistamas oleme,“ lisas Gornischeff.

Keskuse teisel korrusel avati ka Tallinna esimene Lemon Gym spordiklubi.

„Eestis paistab Baltikumis silma kõige kõrgema keskmise kuutasuga spordiklubide poolest. Lemon Gym kandev eesmärk on näidata, et see ei pea nii olema ja pakkuda kaasaegset ja kvaliteetset treenimisvõimalust taskukohase hinnaga“, ütles Lemon Gym juhatuse liige Harry Liipa.

„Peale seda kui avasime esimese ülieduka Lemon Gym spordiklubi Tartus sundis see ka konkurente reageerima ja uute taskukohasemate kontseptsioonidega välja tulema. Olla sellise muutuse algatajaks mis muudab sporditegemise kättesaadavamaks palju rohkematele inimestele on väga suur rõõm ja me kavatseme kindlasti lähiajal veel Eestis klubisid avada, et seda trendi jätkata“, lisas Liipa.

Peale Prisma toidukaupluse on keskuse ankerrentnikeks lemmikloomadega seotud teenuseid ja kaupu pakkuv PetCity ning hoone teisel korrusel Tallinna esimene Lemon Gym spordiklubi. Samuti avavad uksed armeenia toiduelamusi pakkuv restoran Armudu ja mitmed väiksemad kauplused.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara