Autor: Kaubandus.ee • 11. mai 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rimi on huvitatud uute äride ostust

Nautica keskuse Rimi
Foto: Raul Mee
Rimi Baltimaade ärijuht ja selle omanikfirma, Rootsi jaekaubandushiiu ICA juhatuse liige Edgar Sesemann rääkis Eesti Päevalehele, et nad on avatud kõikvõimalikele pakkumistele.

"Kui keegi tuleb ja pakub oma äri meile müüa, oleme sellest huvitatud," ütles Sesemann. Tema sõnul on Rimi Baltimaade koguarvestuses turuosalt teisel kohal ja eesmärk on esimeseks saada.

Leedu jaeketi IKI ostuga oleksid nad saanud sealsel turul tugeva number kahe Maxima järel. "Toiduainete kaubanduses on väga oluline olla mastaapne ning sellest tunnemegi praegu Leedus puudust." Leedus elab pool Baltimaade elanikkonnast - see on suurim turg.

Loe pikemat intervjuud Eesti Päevalehest.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757