JYSK ihkab laieneda

Taani kodukaupade müüja JYSKi eesmärk on kasvada maailma suurimaks jaemüüjaks, kirjutab Postimees

JYSKi ambitsioonid on kolossaalsed - käibe järgi on ettevõte suuruselt neljas jaemüüja Euroopas, eesmärk on aga saada maailma kõige suurema poodide arvuga jaeketiks. JYSKi eelmise aasta käive oli 3,4 miljardit eurot ning kauplusi oli 2500, eesmärk on jõuda 5000 kaupluseni.

Balti riikides tegutseb JYSK frantsiisi alusel ning Eestis on ettevõttel hetkel 10 kauplust. Ettevõtte Balti regiooni turundusjuht Kestutis Isakase sõnul kiigatakse uute linnade poole – silmapiiril on Rakvere, Valga, Viljandi, Võru ja Kohtla-Järve. Tema sõnul ka Eesti ka Balti riikide edukaim.

Loe pikemat lugu JYSKi asutaja Lars Larseniga Postimehest.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara