Autor: Kaubandus.ee • 15. mai 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pikaleveninud PERHi üüritüli pani BENU laienema

Möödunud aasta sügisel Põhja-Eesti Regionaalhaigla fuajees puhkenud üürivaidluse käigus sealse apteegi ajutine sulgemine tõstis naabermajas asuva Benu apteegi populaarsust sedavõrd, et täna avati see juba laiendatud kujul.
Benu apteek PERHI hoovis
Foto: Kalev Lilleorg

Uuenduste käigus sai apteek avatud riiulitega teenindussaali ja oluliselt laiendati külastajate parimaks teenindamiseks ravimite sortimenti. Benu Apteegi tegevjuhi Kaidi Kelti sõnul võeti remont ja laiendustööd ette ajendatuna oktoobris vallandunud juhtumist, kui varasem üürnik keeldus PERHi fuajeest lahkumast ning üürikonkursi võitnud Benu ei saanud sisse kolida. Toona palju tähelepanu saanud olukord pole tänaseni lahenenud.

“Kuna haigla fuajees apteegiteenust pakkuv ettevõte oli enne kohtuvaidluste algust sunnitud ajutiselt ka apteegi uksed sulgema, siis oligi patsientidele kõige lähimaks alternatiiviks PERHi peaukse vastas parkla servas asuv Benu apteek,” selgitas Kelt. “Kindlasti oli meie otsuse juures oluline see, et paljud kliendid jäidki Benu apteegiteenust eelistama isegi kui haigla fuajee apteek kohtuvaidluse ajaks uuesti lahti tehti,” lisas ta. Kelti sõnul mõjus klientidele hästi ka PERHi uus parkimislahendus, mis võimaldab parkla servas asuvat apteeki mugavamalt külastada.

Kuna tegemist on suure haigla sisuliselt hoovis asuva apteegiga, siis on tootesortimendi kokkupanemisel arvestatud sellega, et see vastaks igati Põhja-Eesti regionaalhaigla patsientide spetsiifilisemate vajadustega. Samas ei puudu sealt ka naabruses elavate inimeste ootustele vastavad igapäevased apteegikaubad.

Apteegis on laiendatud oluliselt retseptuuriravimite sortimenti, mida peeti silmas juba mööbli planeerimisel. Samuti leiab uuest müügisaalist kõik vajaliku kodusesse apteeki, nagu näiteks vahendid haavade raviks ja hooldamiseks, suuhügieeniks, immuunsussüsteemi turgutuseks jne. Asjatundlikud apteekrid aitavad leida ka sobivaimad ilutooted nii naha- kui ka juustehoolduseks.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757