Prisma teeb tööstuskaupades totaalse uuenduskuuri

Jussi Nummelin
Jussi Nummelin

Prisma Peremarket jõuab 2018. aasta jooksul lõpuni põhjaliku sortimendivärskendusega, mille tulemusena saab Prismast kvaliteetseima tööstuskaupade valikuga jaekett Eestis.

Prisma toob kvaliteetsed tooted ja tuntud brändid kliendile lähemale, andes võimaluse seni peamiselt erikauplustesse kuulunud riideid, jalatseid, kodu- ja sisustustarbeid, keraamikat, spordi- ja matkatarbeid osta hea hinnaga. Valikusse on lisandunud eestlastele tuntud Skandinaavia kvaliteetbrände nagu Fjällräven, Didriksons, Kuoma, Ecco, Iittala, Aarikka, Hackmann ja paljud teised.

Prisma tegevjuhi Jussi Nummelini sõnul on Prisma eesmärk pakkuda kvaliteetbrändide tooteid turu parima hinnaga, tehes need sel moel inimestele kättesaadavamaks.

„Prisma tööstuskaupade valikule, hinnale ja kvaliteedile Eestis konkurenti pole – oleme headele hindadele ja kõrgele kvaliteedile orienteeritud perekaubamaja. Alustasime värskendusprotsessi aasta tagasi ning 2018. aasta lõpuks oleme võtnud eesmärgiks välja vahetada 80% tööstuskaupadest, et tuua lai valik kvaliteetbrändide tooteid kliendile lähemale,“ ütles Nummelin. „Koos uue ja avarama valiku loomisega peame muutma inimeste mõtteviisi, sest paljudele tuleb üllatusena, et hüpermarket võib pakkuda niivõrd mitmekülgset ja heal tasemel sortimenti. Tänu suurusele ja tihedatele sidemetele emafirmaga saame seda teha ka oluliselt paremate hindadega.“

Võrreldes suuremate riikidega on Eesti kaupluste valik kitsas ja turu väiksuse tõttu tooted kallid. Kuulumine SOKsse võimaldab Prismal kliendini tuua värskema ja soodsama valiku nimekaid Skandinaavia brände.

Prisma ostujuht Tõnis Tomingas lisas, et Prismasse jõuavad mitme tuntud kaubamärgi tooted enamasti Eestis esimesena. Näiteks pakutakse alati värskeimat Iittala ja Arabia valikut.

„Kuulumine Eesti Prismaga võrreldes kümme korda suuremasse S-gruppi võimaldab meil pakkuda stabiilselt mitme protsendi võrra paremaid hindu,“ ütles Tomingas. „Mõne brändi puhul on erinevus suurem, mõne puhul väiksem. Kindlasti on parema hinnaga nimekamad Skandinaavia kaubamärgid. Näiteks tuntud brändi jalatsite puhul võib hinnaerinevus olla 10-20 eurot. Pikemas perspektiivis teeb tööstuskaupade ostmine Prismast mõistlikuks ka püsikliendiprogramm Konto, kuhu iga ostuga saab koguda boonuspunkte.“

Tomingas toonitas, et kindlasti jäävad Prisma valikusse ka Eesti tootjate tooted. Viimastel on võimalus pakkuda oma toodangut mitte ainult Eesti Prismadesse, vaid S-grupi sortimenti laiemalt ning seeläbi laiendada oma eksporttegevust.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara