Autor: Kaubandus.ee • 16. mai 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

LPP Estonia soovib olla parimatel pindadel ja suuremates formaatides

Kristiine Keskuse laiaulatuslike ehitustööde käigus võtab rõivaste suurtootja LPP Estonia enda alla senisest oluliselt suurema ala.

Esimesena avab uksed juuni keskpaigas Reservedi Eesti suurim kauplus, mis on kolinud Kristiine Keskuse aatriumi juurde. Läbi kahe korruse ning eraldi liftide ja eskalaatoritega rõivakauplus on omanäolisim ning kõige suurema kaubavalikuga Reserved Baltikumis.

“Uue kontseptsiooniga kaupluste avamine on osa LPP Estonia strateegiast. Hetkel on kõigi viie brändi uue kontseptsiooniga kauplused esindatud Rocca al Mare keskuses. Lähiaastatel renoveerime ka teised LPP kauplused Eestis. Soovime olla esindatud keskuste parimatel pindadel suuremates formaatides, näiteks Reservedi uusi kauplusi ei ava me alla 1900 m2 pinnal ” sõnas LPP Estonia tegevjuht Kaidi Kask.

Muudatusi ootab ees ka rõivakauplus Cropp, mis kasvab ligi kaks korda suuremaks ning muudab asukohta. Uuenenud Cropp’i kauplus avatakse septembrikuus teisel korrusel eskalaatorite vahetuses läheduses, varasema Reservedi kaupluse kõrval.

Uute tulijatena jõuavad septembris Kristiine Keskusesse ka peamiselt trendikale noortemoele keskendunud Sinsay ja House, mis võtavad enda alla ligi 1000 ruutmeetrit kaubanduspinda. Mõlemad kauplused avatakse teisel korrusel peaväljapääsu poolses keskuse osas, Sinsay praeguse Sportlandi vastas ning House varasemas Reservedi asukohas.

“Kristiine uuenduskuuriga muudame olemasoleva kaubanduspinna senisest kliendisõbralikumaks ja kvaliteetsemaks. Kuna meie keskust külastab igapäevaselt palju noori, olid LPP Estonia uued nooruslikud brändid loogiline valik,” sõnas Kristiine keskust haldava Cityconi kommunikatsiooni- ja turundusjuht Linda Eichler.

LPP Estonia OÜ arendab ja haldab Eestis rahvusvahelisi kaubamärke Reserved, Cropp, House, Mohito ja Sinsay. Tänaseks on avatud 30 kauplust üle Eesti. Emaettevõte LPP SA opereerib 20 riigis üle maailma, omades üle 1700 kaupluse ja andes tööd rohkem kui 25 000 inimesele Euroopas, Aasias ja Aafrikas.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757