Autor: Kaubandus.ee • 21. mai 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Balti Jaama Turgu on aastaga külastatud üle 5 miljoni korra

Taasavatud Balti Jaama Turg tähistas nädalavahetusel oma 1. sünnipäeva. Põhjaliku uuenduskuuri läbinud legendaarne turg on ostjate poolt hästi vastu võetud ja esimesel aastal on turgu külastatud üle 5 miljoni korra.

Turgudele iseloomulikult on ka Balti Jaama Turu nädala kõige külastatavamaks päevaks laupäev, mil turgu külastab üle 20 000 inimese.

Praegusel hetkel kaupleb turul ca. 160 püsikauplejat, kellele lisanduvad ajutised müügilaudadega kauplejad turu 2.korrusel ning hooajalisel väliturul. Kõigil soovijail on võimalik päevapilet osta ja oma kaup müügile tuua.

Aasta on üürnike koosseisu toonud ka muudatusi ning lisandunud on mitmeid uusi kauplejaid. Balti Jaama Turu juhi Andres Rjabovi sõnul teevad turu kauplejate valiku ostjad. “Edukatena jätkavad need, kelle kaup leiab inimeste poolehoiu. Suurim muutus aasta jooksul on kindlasti see, et lisaks kodumaisele kaubale on turult saada järjest enam eksootilisi maitseid. Lisandunud on kauplejaid väga erinevatest riikidest – alates Itaaliast, kuni Türgini ja kõik nad pakuvad oma riigile omast autentset toitu. Ostjad on sellise kaubavaliku mitmekesistumise väga soojalt vastu võtnud ja tihti on just nende lettide juures kõige pikemad järjekorrad,“ rääkis Rjabov.

Populaarne on ka tänavatoiduala, kus nädalavahetustel on huvi nii suur, et järjekorrad võivad päris pikaks venida. Seetõttu on suveperioodiks planeeritud tänavatoiduala laienemine Balti Jaama Turu Õhtuväljakule.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757