Autor: Kaubandus.ee • 22. mai 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Klicki kauplustes ja e-poes saab nüüd kasutada Telia järelmaksu

Mais pikenes kaupluste nimekiri, kus saab erinevate toodete soetamiseks kasutada Telia järelmaksu. Nüüd on see võimalus olemas ka kahekümnes Klicki kaupluses ja e-poes.

Telia järelmaksulepingu saab sõlmida alates 75€ suurusest ostusummast ning sõltuvalt kliendi krediidivõimekusest võib Telia järelmaksu limiit ulatuda kuni 3200 euroni. Samuti saab klient kasutada paindlikku järelmaksu perioodi, mis ulatub 12-48 kuuni.

Telia Eesti finantseerimise ja lisaväärtusteenuste valdkonna juht Maksim Melamed märkis, et kuna Klickil on üle Eesti välja arendatud lai kauplusevõrk, on kindlasti tegu hea uudisega kõigile tehnika- ja digikaupade soetajatele. „Järelmaksu võimalust saab seejuures kasutada nii kõigil Klicki kauplustes kohapeal kui ka Klicki veebipoes.“

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757