FreshGo e-toidupood laienes Tartusse

Ligi neli kuud tegutsenud FreshGo toidukaupade e-pood laienes eelmisel nädalal Tartusse ning tulevikus on plaanis laiendada veel pakutavate teenuste hulka.

„Tellimusi on olnud üle ootuste palju, arvasime, et meil kulub pisut rohkem aega, et nii palju inimesi endale võita,“ rääkis ligi neli kuud tegutsenud FreshGo e-poe juhatuse liige Meelis Mäeots. Tema sõnul ostetakse enim igapäevaseid toiduaineid. „Tänu laiale mahe-, turu- ja ökokaupade valikule sisaldab FreshGo toidukorv ka värsket liha, suitsusinki, puu- ja juurvilju, talumune aga ka värskeid mahlasid ja muud sellist.“

Tallinnast ja Harjumaalt alles eelmisel nädalal Tartusse laienenud e-toidukauplusel on Mäeotsa sõnul tulevikus plaan vahendada ka näiteks apteegi- ning raamatupoe tooteid. „Ravimeid küll ise müüma ei hakata, aga kui inimene sooritab ostu nii apteegist kui FreshGo toidupoest, siis saab ta need ühe kulleriga samal ajal kätte,“ rääkis Mäeots.

Lisaks toidukraami kojutoimetamisele toob FreshGo peatselt välja ka pesupesemise teenuse. „Kui klient tellib toidu koju, saab ta ka kotitäie riideid kullerile kaasa anda, paari päeva pärast toome puhtad riided tagasi,“ rääkis Mäeots.

Tartlased on Mäeotsa sõnul toidukauba koju klikkimise võimalust pikalt oodanud. „Neile meeldib, et nüüd on neil kättesaadav sama lai valik toiduaineid, mis tallinlastel – alates talukaubast ning lõpetades Stockmanni delikatessiga,“ ütles ta.

FreshGo ei plaani vaid Tartu ja Tallinnaga piirduda, tasapisi laienetakse, et tulevikus saaks FreshGo teenuseid igas Eesti nurgas kasutada.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara