Autor: Kaubandus.ee • 25. mai 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Liviko sõlmis Skandinaavia distributsioonilepingu Arcus grupiga

AS Liviko sõlmis ekspordi edendamiseks koostöölepingu Skandinaavia ühe suurima alkoholitootja ja maaletooja Arcus grupiga, kellest saab alates 1. juunist Liviko ametlik esindaja Skandinaavias. Arcus grupp hakkab Liviko tooteid turustama nii Taanis, Norras, Rootsis kui ka Soomes.
Janek Kalvi
Foto: Raul Mee

„Leidsime Arcus grupi näol endale võimeka strateegilise partneri, kelle abiga viia ellu Liviko pikaajalisi eesmärke Skandinaavia turgudel. Algav koostöö loob mitmeid uusi võimalusi Liviko premium kaubamärkide ekspordi kasvatamiseks. Skandinaavia turgudel näeme potentsiaali nii legendaarsel Vana Tallinnal kui ka maailma erinevatel turgudel ennast juba tõestanud Crafter’si džinnidel,“ ütles AS Liviko juhataja Janek Kalvi.

„Oleme väga rahul, et meie partneriks Põhjamaades saab Liviko. Ootame koostööd põnevusega, eriti sellise ikoonilise brändiga nagu on seda Vana Tallinn,“ ütles Arcus grupi juhataja Kenneth Hamnes.

Norra alkoholitootja ja -maaletooja Arcus grupp on maailma suurim akvaviidi tootja, kelle koduturud on Norra, Rootsi, Taani, Soome ja Saksamaa.

Arcus grupi tuntumad tooted on Lysholms Linie Aquavit, Aalborg Jubileums Aquavit, ja Gammel Dansk ja Vikingfjord Vodka. Nende portfelli kuuluvad teiste seas importtooted Dooley´s liköör, Fireball viskiliköör, Plantation rumm, Braastad konjak, Danzka Vodka ja edaspidi ka Liviko tooted.

AS Liviko on 1898. aastal asutatud kvaliteetalkoholi tootja ja -maaletooja. AS Liviko on nii Eestis, Lätis kui ka Leedus välja arendanud alkoholi jaotus- ja hulgimüügivõrgu, mille kaudu turustatakse omatoodangu kõrval maaletoodavaid brände ka teistelt maailma kvaliteetalkoholi tootjatelt.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757