Autor: Kaubandus.ee • 6. juuni 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nautica keskus täienes kolme uue kauplusega

Möödunud nädalal avasid keskuses enda kauplused mängupood WePlay! ja kosmeetikatooteid müüv Ever4Ever. 8. juunil avab uksed Poola jaemüügikett PEPCO.
WePlay! kauplus
Foto: Raul Mee
Reedel avab uksed Nautica sadamapoolse sissepääsu juures, teisel korrusel uksed Eesti turule sisenev jaekaubandusbränd PEPCO, mis pakub väga soodsate hindadega rõivaid ja majapidamiskaupu ning kes omab üle Euroopa ligi 1400 kauplust.

„Nautica on alates avamisest saanud väga sooja vastuvõtu osaliseks nii klientide kui üürnike poolt. Möödunud nädalal avasid keskuses kauplused ka populaarne mängupood WePlay! ning surnumere soolast valmistatud kosmeetikatooteid müüv Ever4Ever. Koos PEPCOga kasvab meie pakutav kesklinnas unikaalsete brändide valik veelgi,“ sõnas keskuse omanikfirma Capfield juhatuse liige Ruben Gornischeff.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757