Autor: Kaubandus.ee • 6. juuni 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Reisiagentuur avas reisikaupade e-poe

Eesti suurim reisiagentuur Estravel jätkab jõudsat laienemist – maikuus sisenes ettevõte reisikorraldajate turule, teatas konkureeriva reisibüroo ostusoovist ja avas reisikaupade e-poe.

Estravel avas mai lõpus e-poe reisikaubad.ee, mille eesmärk on pakkuda võimalikult laia valikut reisimiseks vajalikke tooteid mugavalt ühes kohas. Eesti E-kaubanduse Liidu tegevjuht Signe Kõiv tervitas uut liidu liiget ja sõnas, et Eesti e-kaubandusel on viimastel aastatel läinud väga hästi. “2017. aastal kasvas jaemüük posti või interneti teel 37%. Suurem kaubavalik ja lihtne ostuprotsess ahvatlevad tarbijaid e-poodidest ostma, üle 60% internetikasutajatest on viimase aasta jooksul e-kanalite kaudu mõne ostu teinud.” Kõivu hinnangul peitub e-kaubanduse kasvupotentsiaal nii ostjate arvu kui kordusostude suurendamises ja piiriüleste ostude arvu kasvatamises.

E-poe pidulikul avamisel sõnas Kõiv, et Statistikaameti andmetel olid reisi- ja majutusteenused 2017. aastal Eesti inimeste seas kõige populaarsemaks kaubagrupiks. “See loob värskelt avatud Estraveli e-poele reisikaubad.ee hea pinnase, et maailmarändurid leiaksid kõik reisimiseks vajalikud tooted kiirelt ja mugavalt ühe ostukorviga.”

Estraveli turundusdirektor Airi Ilisson-Cruz kommenteeris, et reisikaupade e-pood on kõige kasulikum Estraveli püsikliendiprogrammi Kuldkaart omanikele. Reisikaubad.ee valikus on tuhendeid reisimiseks vajalikke tooteid – alates kohvritest kuni kõige selleni, mis sinna sisse mahub. “Meie partneriteks on näiteks elektroonikakaupade hulgimüüja Sandmani Grupp, Matkasport, kohvrite tarnija Gasell, Rahva Raamat, Tradehouse ja JOIK, logistikapartnerid on Boomerang ja Omniva. Lisaks reisikaupadele saab e-poest osta ja lunastada Estraveli kinkekaarte ja lähiajal on plaanis lisada makseviiside alla ka Kuldkaardi boonuspunktidega tasumine,” loetles Ilisson-Cruz.

Alates veebruarist on Estravel Eesti E-Kaubanduse Liidu liige ning reisikaubad.ee e-pood varustatakse peagi usaldusmärgisega "Turvaline ostukoht”.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757