Signe Kõiv lahkub E-kaubanduse Liidu juhi kohalt

Signe Kõiv
Signe Kõiv

Eesti E-kaubanduse Liit otsib uut tegevjuhti ning senine tegevjuht Signe Kõiv liigub pärast uue tegevjuhi leidmist uutele väljakutsetele.

Signe Kõiv on ettevõtjana e-kaubanduse liidu liige olnud 2010. aastast ning seda juhtinud viimased 3,5 aastat. Ta on panustanud liikmetele koostöö- ja koolitusvõimaluste loomisele ning valdkonna üldisele arengule meedias, riigiametites ja seadusloomes kaasa rääkides.

Oma suurimateks töövõitudeks peab Kõiv liikmeskonna kasvu 230% võrra, liidu eelarve suurenemist 300% võrra, e-poodide tunnusürituse E-tegu lansseerimist ja edukat E-smaspäeva müügipäeva käivitamist. Viimast E-smaspäeva veebi külastas 75 000 unikaalset külastajat ning e-poodidel olid mitmekordsed käibekasvud.

Kõiv tänab ja tunnustab kõiki 228 liidu liiget, kes oma entusiasmi ja dünaamilisusega peegeldavad hästi tempokalt kasvavat e-kaubanduse valdkonda.

Ta ei soovinud hetkel avaldada, mida ta edasi hakkab tegema.

„Signe Kõiv on teinud oma ametiajal ära suure töö – uuel tegevjuhil on, millega edasi minna,“ ütles E-kaubanduse Liidu juhatuse esimees Mait Mäesalu. Ta lisas, et uuelt tegevjuhilt ootavad nad julget pealehakkamist, sest see on juba pool võitu. Samuti on Mäesalu sõnul oluline varasem kogemus e-kaubanduses, nö ise kättpidi mootoris olemine annab eelise tabada valdkonna tempokat arengust õhust. „Samal ajal on oluline rõhk täna ka kommunikatsioonivõimekusel, et olulisi osapooli ühe laua taha kokku tuua ja liitu kasvatada,“ sõnas ta ning lisas, et turundus- ja kommunikatsioonitaust on samuti üks võtmekoht.

E-Kaubanduse Liidu tegevjuhi kohale on võimalik kandideerida kuni 22. juunini. Huvi korral võtta ühendust liiduga.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara