Autor: Kaubandus.ee • 12. juuni 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Circle K ja Boost Yourself alustasid koostööd

Teenindusjaamade kett Circle K lõi käed Saaremaa smuutisegude tootjaga Boost Yourself. Sellest nädalast on 11 suuremast Circle K teenindusjaamast üle Eesti võimalik osta kohapeal värskest toorainest valmistatud ning Boost Yourselfi supertoidu segudega rikastatud tervislikke smuutisid.

Food-to-go ehk teel olles tarbitav toit on Eestis jätkuvalt tõusutrendis. Käigult sööjate tervislike valikute suurendamiseks ühendasid Circle K ja Boost Yourself jõud ning hakkavad pakkuma tervislikke smuutisegusid ka kaasa haaramiseks.

„Kiirelt ja mugavalt kaasavõetava toidu tarbimine on eestlaste seas järjest populaarsem. Lisaks on märgatavalt kasvanud nõudlus tervislikuma valiku järele ja seetõttu oleme oluliselt laiendanud Circle K sortimenti just tervislikkust silmas pidades, “ sõnas Circle K tootejuht Kristi Koger.

Et tõsta inimeste teadlikkust toiduvalikute olulisusest, tasub tervislikud võimalused inimestele lähemale viia. „Boost Yourself sai alguse minu ja mu partneri endi tervisemuredest, mis tekkisid kehvade toitumisvalikute tagajärjel. Boost Yourselfi kolme tegevusaasta jooksul oleme rõhunud nii teadlikkuse tõstmisele tervislikust toitumisest kui ka supertoidu kättesaadavaks tegemisele,” rääkis Boost Yourselfi kaasasutaja ja Eesti E-Kaubanduse Liidu juhatuse liige Teet Torim. “Koostöös Circle K-ga viime supertoiduga rikastatud smuutid Eesti inimesteni juba valmiskujul. Nii ei pea tervislikus eluviisis järeleandmisi tegema ka teel olles.“

Supertoidu saab lisandina valida nelja Boost Yourselfi segu hulgast – Detox, Balance, Energy ning Superfood Protein (Hemp-Chia).

„Kõik smuutid valmivad Boost Yourselfi retseptide alusel, mis on koostatud toitumisnõustaja toel ning mida meie kliendid kiidavad,“ ütles Torim. “Retsepti koostises on vaid taimsed saadused. Supertoidu segu, kuhu ei ole lisatud magustajaid ega säilitusaineid, annab smuutile viimase lihvi, täiendades smuutit heldelt naturaalsete vitamiinide ja mineraalidega.”

Smuutisid valmistatakse vastavalt kliendi tellimusele kohapeal värskest toorainest ja rikastatakse Boost Yourselfi supertoitudega. „Loodetavasti võetakse smuutid klientide poolt hästi vastu ning siis laiendame kontseptsiooni ka teistesse suurematesse jaamadesse,“ on Koger lootusrikas.

Smuutid on klientidele kättesaadavad Circle K Peetri, Jüri, Laagri, Adavere, Märjamaa, Urge, Keila, Pärnu Papiniidu, Tartu Turu, Tallinna Lauluväljaku teenindusjaamades ning Balti jaama mugavuspoes.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757