Cinamonist sai Soome Kinoliidu liige

Cinamon Redi Helsinkis
Cinamon Redi Helsinkis

Sel sügisel Helsingi südalinnas, Redi elustiilikeskuses uksed avav Cinamoni kino võeti sel nädalal Soome Kinoliidu liikmeks.

Viie saali ja 600 kohaga Cinamon Redi on Eesti kinoketi esimene laiendus Soomes, kus kinoliitu kuulub veel 186 kino.

Soome Kinoliidu tegevdirektori Tero Koistineni sõnul annab Cinamoni liitumine selge signaali, et Eesti kinoketil on tõsised rahvusvahelised laienemisplaanid ning eesmärk mõjutada Soome kinopoliitika arenguid. „Soome kinomaastiku jaoks omab Cinamoni turule tulek nii majanduslikku kui kultuurilist mõju,“ rõhutas Koistinen. „Ühelt poolt toovad investeeringud kaasa suuremad vaatajate numbrid, teiselt poolt laieneb valikuvõimalus kino külastajate jaoks. See muudab Soome kinomaailma mitmekülgsemaks ning näitab, et kinomaailm on pidevalt arenev, muutuv ja jätkusuutlik.“

Cinamon Holdingu juhatuse esimehe Tatiana Tolstaya sõnul on Cinamoni liitumine Soome Kinoliiduga eestimaise kinoketi jaoks suur samm. “Täieõigusliku Soome Kinoliidu liikmena avanevad Cinamoni kinodele ja nende külalistele koheselt kõik Soome Kinoliidu liikmetele pakutavad võimalused. Meie jaoks tähendab see ka seda, et peame pingutama veel tugevamalt, isegi rohkem kui juba end tõestanud liikmed, et teenida välja meile osutatud usaldus.”

Tolstaya hindab kõrgelt fakti, et Cinamoni kandidatuur uue ja alustava kinoketina Soomes kiideti heaks kohe esimesel korral. Soome Kinoliidu liikmena on Cinamonil suurem võimalus saavutada tugev häälekõla põhjanaabri kinomaastiku otsustusprotsessides ja kaasa rääkida arengu teemadel. 1938. aastal loodud liit toetab oma liikmete äritegevust neid nõustades, seistes nende õiguste ees ja arendades kinomaailma erinevaid valdkondi.

Redi on elustiilikeskus, mis valmib septembris 2018. Selle raames kerkivad Helsingi kesklinna kuni 35 korrusega pilvelõhkujad – kaheksa elamut ja üks kaubanduskeskus, mille kogupind on üle 60 000 ruutmeetri. Sellest 2400 ruutmeetrit võtab uus Cinamoni kino.

2005. aastal asutatud Cinamon Holding on Eesti kinokett, mille peakorter asub Tallinnas. 2018. aastaks on Cinamonil Eestis, Lätis ja Leedus 7 kino 34 saaliga, uued kobarkinod Tallinnas ja Helsingis valmivad aasta lõpul ning Soome kõige uuem kino Helsingis – Pasilas, Tripla keskuses valmib aasta hiljem. Cinamon on tööandjaks ligi sajale inimesele.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara